Εκλογές 2023
Στη μάχη των εκλογών τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ(μ-λ) - Υπερασπίζονται την επόμενη μέρα των μεγάλων λαϊκών αγώνων!
«Νικητές και ηττημένοι» λένε με μια φωνή στον λαό ότι «δεν έχει επόμενη μέρα». ‘Ότι οφείλει να υποταχθεί ή ότι δεν μπορεί παρά να υποταχθεί στην άγρια επίθεση που ήδη εξαγγέλλεται!
Το ΚΚΕ(μ-λ) δίνει την πολιτική μάχη σε όλη τη χώρα!
Διεκδικούμε αποφασιστικά την ψήφο και τη στήριξη των εργατών, του λαού και της νεολαίας, των αγωνιστών που πλαισίωσαν την πάλη μας και των ανθρώπων που μας παρακολουθούν και εκτιμούν τη συμβολή μας, έτσι ώστε το πολιτικό περιεχόμενο της εκλογικής τους στάσης να αποτελέσει παρακαταθήκη για τους αγώνες που είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαίο να ξεδιπλωθούν.
Τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ(μ-λ) για τις εκλογές στις 25 Ιούνη
Με 83 υποψηφίους σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες της χώρας, για να φτάσει η φωνή μας σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερα κομμάτια του λαού και της νεολαίας, συμμετέχει το ΚΚΕ(μ-λ) στις εκλογές της 25ης Ιούνη.
Η δεξιά πολιτική δεν καμουφλάρεται με αριστερές κορόνες
Οι εργαζόμενοι, ο λαός και η νεολαία έχουν μπροστά τους όλα τα δεδομένα της χρεοκοπίας των κοινοβουλευτικών και άλλων (αυτ)απατών ΣΥΡΙΖΑίικης κοπής και όχι μόνο. Μπορούν και πρέπει να τα απορρίψουν οριστικά.
Το ΚΚΕ(μ-λ) αυτοδύναμα στις εκλογές της 25ης του Ιούνη, για να υπηρετήσει την πραγματική διέξοδο λαού και νεολαίας!
Γι’ αυτούς τους πολιτικούς στόχους, καλούμε τους χιλιάδες αγωνιστές, εργαζόμενους και νέους που μας στήριξαν στην εκλογική μάχη του Μάη, τις πολλές περισσότερες χιλιάδες που βρεθήκαμε μαζί τους και κοντά τους στις διαδηλώσεις, στις απεργίες, στις κινητοποιήσεις των προηγούμενων δύσκολων χρόνων, να στηρίξουν ενεργητικά, πολιτικά και οικονομικά την εκλογική μάχη του ΚΚΕ(μ-λ).
Ανακοίνωση του ΚΚΕ(μ-λ) για την εκλογική διαδικασία στο νησί της Σάμου
Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε από φίλους και υποστηρικτές της οργάνωσης πως σε διάφορα εκλογικά τμήματα στο νησί (Καρλόβασι, Υδρούσα, Κοντακαίικα, Λέκκα) ανάμεσα στις στοίβες των ψηφοδελτίων του ΚΚΕ(μ-λ) βρίσκονταν αρκετά ψηφοδέλτια της οργάνωσης που προορίζονταν για τον νομό της Λέσβου.
Απόφαση του Π.Γ. του ΚΚΕ(μ-λ): Αποτίμηση των εκλογικών αποτελεσμάτων της 21ης Μάη
Οι πολλές χιλιάδες εργαζόμενοι και νέοι που «καταγράφηκαν» σε ψηφοδέλτια της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, αλλά και πολλοί από αυτούς που επέλεξαν λευκό/άκυρο/αποχή, πρέπει και μπορούν να συντονιστούν και να συγκλίνουν στην πάλη ενάντια στη φτώχεια, την εκμετάλλευση, την καταστολή, τον πόλεμο, τον ιμπεριαλισμό και την εξάρτηση. Πρέπει και μπορεί να συντονιστούν για να διαμορφώσουν πολιτικούς και κινηματικούς όρους που θα βγάλουν στο δρόμο της αντίστασης και της διεκδίκησης τον εργαζόμενο λαό και τη νεολαία!
Μήπως πρέπει να αλλάξουμε … λαό;
Στις εκλογές της 17ης Νοέμβρη 1974, τις πρώτες μετά την πτώση της χούντας, η ΝΔ του Κ. Καραμανλή πήρε ποσοστό 54,37% και εξέλεξε 220 (!!!) βουλευτές, η Ένωση Κέντρου 20,42%, το ΠΑΣΟΚ 13,58% και η Ενωμένη Αριστερά (ΚΚΕ, ΚΚΕ εσωτερικού, ΕΔΑ) 9,47%.
1 2 3 ...
Επόμενη   
Αναζήτηση
Social Media

Βουλευτικές Εκλογές 2023
Αντίσταση - Οργάνωση

 
Κατηγορίες
Βιβλιοπωλείο-Καφέ

Γραβιάς 10-12 - Εξάρχεια
Τηλ. 210-3303348
E-mail: ett.books@yahoo.com
Site: ektostonteixon.gr