Εκλογές 2023
Πολιτικό Γραφείο του ΚΚΕ(μ-λ): Ανακοίνωση για τα αποτελέσματα των εκλογών στις 25 Ιούνη
Οι αντιδραστικοί εκβιασμοί διαμόρφωσαν ένα ακόμα πιο δεξιό πολιτικό σκηνικό. Οι απαντήσεις για τα λαϊκά συμφέροντα, η επαναστατική αντικαπιταλιστική-αντιιμπεριαλιστική Αριστερά, χτίζονται με τους μαζικούς αγώνες!
ΑΘΗΝΑ| Συγκέντρωση στο Δ.Σ. Αθήνας ενάντια στην επιβολή προστίμων για αφισοκόλληση την Τρίτη 27/6!
Το ΚΚΕ(μ-λ) καλεί στη Συγκέντρωση έξω απ' το δημαρχιακό μέγαρο της οδού Αθηνάς, την Τρίτη 27/6/23, ώρα 16.00 κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθήνας!
Ανοικτή επιστολή του ΚΚΕ(μ-λ) προς τους αγωνιστές του εργατικού-λαϊκού κινήματος
Σύντροφοι και συντρόφισσες, συναγωνιστές και συναγωνίστριεςΗ απόφασή μας να συμμετέχουμε και στις εκλογές της 25ης Ιούνη, μετά από συλλογική συζήτηση στα πλαίσια της Οργάνωσης (αυτό το «χούι» της πολιτικής λειτουργίας και των συλλογικών αποφάσεων δεν πρόκειται να το κόψουμε και να βάλουμε τέτοια ζητήματα στον «αυτόματο εκλογικό πιλότο») ανταποκρίνεται στα μεγαλύτερα καθήκοντα που θεωρούμε ότι μας αναλογούν και τις ευθύνες που καλούμαστε να αναλάβουμε, με βάση τα αποτελέσματα των εκλογών της 21ης Μάη και το αντιδραστικό πολιτικό τοπίο που διαμορφώνουν.
Καταγγελία για το νέο πρόστιμο σε βάρος του ΚΚΕ(μ-λ) από τον δήμο Αθήνας
Με ένα ακόμη πρόστιμο στις 19/6 (μόλις 3 μέρες μετά το πρώτο πρόστιμο) σε βάρος του ΚΚΕ(μ-λ), ύψους 5.400 ευρώ, αυτή τη φορά από τον δήμο Αθήνας, συνεχίζεται η προσπάθεια των επιτελείων της Νέας Δημοκρατίας να στοχοποιήσουν και να ποινικοποιήσουν την πολιτική δράση των αριστερών οργανώσεων, να φιμώσουν τις αριστερές φωνές.
Ανιχνεύεται κιόλας η σύγκρουση της επόμενης μέρας
Την ώρα που η βαρβαρότητα παρελαύνει προεκλογικά με το στόμφο της «φυσικής αλήθειας»... Του Νίκου Παπαβασιλείου, στελέχους του ΚΚΕ(μ-λ). Τα εξαπτέρυγα της βαρβαρότητας (που τάχα «διαγράφονται») δεν ξεπηδούν τυχαία από τις γραμμές του επίσημου αστικού πολιτικού προσωπικού.
Να ακυρωθεί το απαράδεκτο πρόστιμο για αφισοκόλληση σε βάρος του ΚΚΕ(μ-λ)!
Η ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ! ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ! Το ΚΚΕ(μ-λ) καταγγέλλει τη νέα αντιδημοκρατική μεθόδευση σε βάρος του και την επιβολή προστίμου 18.000 ευρώ για αφισοκόλληση κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.
ΑΘΗΝΑ| Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στο Κερατσίνι
Σαν συνέχεια του κύκλου εκδηλώσεων και συζητήσεων που διοργανώνει μπροστά στις εκλογές της 25ης Ιούνη, το ΚΚΕ(μ-λ) σας προσκαλεί την Δευτέρα 19 Ιούνη, στις 7:30 το απόγευμα, στην κεντρική πολιτική του συγκέντρωση στο Κερατσίνι, στην Πλατεία Λαού.
Να μην υποκύψουμε στους εκβιασμούς και τα ψεύτικα διλήμματα! Να ενισχυθεί η κατεύθυνση της Οργάνωσης-Αντίστασης-Διεκδίκησης!
Σε όλη τη χώρα τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ(μ-λ) δίνουν την πολιτική μάχη ενόψει των εκλογών της 25ης του Ιούνη.
Αυτοσκοπός ή αναγκαιότητα των κέντρων εξουσίας;
Αυτό που διαμόρφωσαν οι εκλογές της 21 Μάη είναι μία κατάσταση για έναν και μοναδικό κυβερνητικό διαχειριστή, ο οποίος καλείται να «πάρει πάνω του» την εφαρμογή της άγριας επίθεσης στο λαό και ταυτόχρονα την πλήρη ευθυγράμμιση στις επιταγές των ιμπεριαλιστών τόσο στο μέτωπο του πολέμου στην Ουκρανία όσο και στα άλλα κρίσιμα μέτωπα των Δυτικών Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Μεσογείου.
Κοινοβουλευτικός κρετινισμός χωρίς όρια – ψεύτικοι στόχοι και απατηλά διλήμματα
Αφού πανηγύρισε έξαλλα την καταγραφή του αρνητικού συσχετισμού στις εκλογές της 21ης Μάη, το ΚΚΕ ετοιμάζεται για τις επόμενες. Τα διλήμματά του το ίδιο κάλπικα, το ίδια στηριγμένα σε επικοινωνιακή πραγματικότητα και με την ομπρέλα του φιλόξενου κλίματος που παρέχεται στο κόμμα αυτό από τα αστικά ΜΜΕ.
Κοινή καταγγελία οργανώσεων της Αριστεράς για την επιβολή προστίμων
Καταγγέλλουμε την επιβολή προστίμου από τον Δήμο της Αθήνας στο ΜέΡΑ25 και στο ΚΚΕ με την κατηγορία της «παράνομης αφισορύπανσης με προεκλογικό υλικό» (τοποθέτηση αφισών και «ρίψη φυλλαδίων») στο κέντρο της πόλης. Με πρόσχημα την “καθαριότητα”, η δημοτική αρχή Μπακογιάννη επιχειρεί να εξοβελίσει την διακίνηση πολιτικών απόψεων προς το λαό, ακόμη και εν μέσω προεκλογικής περιόδου.
Καταγγελία για το πρόστιμο που επέβαλε η δημοτική αρχή της Αθήνας στο ΚΚΕ
Καταδικάζουμε απερίφραστα το υπέρογκο πρόστιμο ύψους 21.600 ευρώ για “αυθαίρετη ρίψη φυλλαδίων” που επέβαλε η δημοτική αρχή της Αθήνας στο ΚΚΕ.
1 2 3 ...
Επόμενη   
Αναζήτηση
10η Συνδιάσκεψη
Κατηγορίες
Βιβλιοπωλείο-Καφέ

Γραβιάς 10-12 - Εξάρχεια
Τηλ. 210-3303348
E-mail: ett.books@yahoo.com
Site: ektostonteixon.gr