Δελτία Τύπου
Με τους αγώνες μας να κάνουμε την ταραχή τους ακόμη πιο τρανταχτή!
Δύο μέρες πριν τις εκλογές και η ταραχή συνεχίζεται στο αστικό πολιτικό μπλοκ. Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για την επόμενη μέρα. Διερευνώνται όλοι οι πιθανοί συνδυασμοί, μπας και καταφέρει η ντόπια άρχουσα τάξη να εκλέξει άμεσα κυβέρνηση ώστε να συνεχίσει χωρίς εμπόδια και καθυστερήσεις την επίθεση στο λαό και την πολιτική υποταγής στα ιμπεριαλιστικά κέντρα σε ΗΠΑ και ΕΕ.
Έκθεση Barklays: «Αέρα» στην αντιλαϊκή επίθεση
Πολύ πρόσφατα, το κρατούσαν μάλλον για τις εκλογές, οι αναλυτές της γνωστής βρετανικής εταιρείας τραπεζιτικών και χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών Barclays ανακοινώνουν πως σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουν η Ελλάδα πιθανότατα οδηγείται στον τρίτο οικονομικό κύκλο ανάκαμψης.
Αποκαλύψεις… για να κλιμακωθεί η επίθεση στον λαό
Λίγες ημέρες πριν τις εκλογές «βαριά» ονόματα του συστήματος όπως ο Αλέκος Παπαδόπουλος και ο Γιάννης Στουρνάρας προχωρούν σε αποκαλύψεις για τα «στενά δημοσιονομικά πλαίσια» που δεν πρέπει να διαταραχθούν από «λαϊκίστικες εξαγγελίες» των βασικών αστικών κομμάτων ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ.
Όταν δικαιώνεται η κυβερνητική πολιτική, ο λαός βυθίζεται στη φτώχεια
Με φανερή προεκλογική αγωνία προσπαθεί η ΝΔ να εξωραΐσει την τραγική κατάσταση στην οποία έχει βυθίσει το λαό η πολιτική που υπηρέτησε. Μιλά για «δικαίωση» με αφορμή τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ σχετικά με τη φτώχεια, όπως διαμορφώθηκε απ’ τα εισοδήματα του 2021, δηλαδή τη χρονιά αμέσως μετά την εμφάνιση του κορονοϊού και τα λοκ-ντάουν. Μόνο που επιλέγει όσα ταιριάζουν με το αφήγημά της.
Η μεγάλη αντιφασιστική νίκη η οποία σφραγίστηκε στις 9 Μάη του 1945
Το ΚΚΕ(μ-λ) χαιρετίζει την 78η επέτειο από το μεγάλο ιστορικό γεγονός που σημάδεψε τις μοίρες των λαών για δεκαετίες, την μεγάλη αντιφασιστική νίκη η οποία σφραγίστηκε στις 9 Μάη του 1945.
Περί «αντικειμενικής» (ή αντικειμενικά προβοκατόρικης) ενημέρωσης
Είναι να τους συμπονάει κανείς! Τριάντα έξι συνδυασμοί συμμετέχουν στις εκλογές! Πολλή δουλειά για την τηλεοπτική, ραδιοφωνική και έντυπη δημοσιογραφία! Πού να τους χωρέσεις όλους αυτούς!
Εγκύκλιος Γκάγκα: Ακόμη και λίγο πριν τις εκλογές η πρεμούρα του συστήματος για βάθεμα της επίθεσης στην υγεία δεν κρύβεται!
Η γελοιότητα είναι προφανής στην επίμαχη εγκύκλιο της υφυπ. Υγείας Γκάγκα για «τομεακή εφημέρευση» σε νοσοκομεία που αδυνατούν να καλύψουν τις εφημερίες όλων των ειδικοτήτων που διαθέτουν, δηλαδή στη συντριπτική πλειοψηφία των νοσοκομείων της χώρας.
1 2 3 ...
Επόμενη   
Αναζήτηση
Social Media

Βουλευτικές Εκλογές 2023
Αντίσταση - Οργάνωση

 
Κατηγορίες
Βιβλιοπωλείο-Καφέ

Γραβιάς 10-12 - Εξάρχεια
Τηλ. 210-3303348
E-mail: ett.books@yahoo.com
Site: ektostonteixon.gr