ΕΠΙΚΑΙΡΑ
ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ| Καταγγελία για την παρουσία του Γλύξμπουργκ στις γιορτές Σουλίου
Η κ.ο. Θεσπρωτίας του ΚΚΕ (μ-λ) καταγγέλλει στο Θεσπρωτικό λαό την προκλητική παρουσία του απογόνου Γλύξμπουργκ στις γιορτές Σουλίου.
Για τη μη συμμετοχή στο 25ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης
Το ΚΚΕ(μ-λ), μετά απ’ όσα συνέβησαν στις συνελεύσεις για την προετοιμασία του 25ου αντιρατσιστικού Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, αποφάσισε να μην συμμετέχει σε αυτό. Δεν δεχόμαστε να συμμετέχουμε σε ένα φεστιβάλ, που επιχειρείται να στηθεί πάνω σε αντιδημοκρατικές λογικές και με μεθοδεύσεις ώστε να «πετάξει εκτός» εξωκοινοβουλευτικές δυνάμεις με ταξική, αριστερή και αγωνιστική αναφορά.
Με το βλέμμα στη Ράφα
Έχουμε μπει πια στον όγδοο μήνα μιας αδιανόητης γενοκτονικής σφαγής του παλαιστινιακού λαού από μεριάς των σιωνιστών.
Όχι στη νομιμοποίηση του «ευρωμονόδρομου»! Αποχή από τις ευρωεκλογές! Μαζικοί αγώνες ενάντια στην πολιτική του συστήματος!
Η «μάχη για τους 21 έλληνες ευρωβουλευτές» της 9ης Ιουνίου είναι κάλπικη και κυρίως αντιδραστική! Τίποτε δεν θα κριθεί για το λαό μας και τους λαούς, από τη σύνθεση του «ευρωκοινοβουλίου».
«Ξαναχτύπησε» ο απολογητής των «ρεμπεσκέδων» του πλουτοκρατικού κηφηναριού
«Αισθητικός φασισμός» είναι για τον Άρη Πορτοσάλτε η δράση του ΚΚΕ(μ-λ)! Ο λόγος; Ότι έγραψε συνθήματα αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό! Έναν λαό που σφάζεται, σε μια καθημερινή γενοκτονία, από τους φίλους του, του κράτους – τρομοκράτη του Ισραήλ και τα «μεγάλα αφεντικά» των ΗΠΑ.
Προκήρυξη της Πρωτοβουλίας «Έξω από την ΕΕ - Αποχή από τις Ευρωεκλογές»
Στις 9 Ιουνίου ο λαός πρέπει με τη μαζική ΑΠΟΧΗ να δείξει ότι δεν αποδέχεται την μαύρη προοπτική που του φέρνει η ΕΕ! Ότι δεν νομιμοποιεί με τη συμμετοχή του στις κάλπες των ιμπεριαλιστών, τις πολιτικές του πολέμου, της φτώχειας και του φασισμού!
Καταγγελία για τον νεο γύρο προστίμων από την Περιφέρεια Αττικής
Λίγο πριν τη λήξη 5ετίας, η Περιφέρεια Αττικής απειλεί με εξοντωτικά πρόστιμα συνδυασμούς και υποψηφίους που συμμετείχαν στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές της 26/5/2019.
Κοινή δήλωση οργανώσεων: Στηρίζουμε την κινητοποίηση ενάντια στις συνδικαλιστικές διώξεις - υπερασπιζόμαστε τα σωματεία και τους αγώνες, Πέμπτη 23 Μάη, 6.30 μμ, Προπύλαια
Ο καταιγισμός συνδικαλιστικών διώξεων της τελευταίας περιόδου αποτελεί κεντρική επιλογή της κυβέρνησης και του συστήματος. Δεκάδες εκπαιδευτικοί, υγειονομικοί, εργαζόμενοι και εργάτες είναι αντιμέτωποι με πλήθος διοικητικών αλλά και ποινικών διώξεων εξαιτίας της συνδικαλιστικής – πολιτικής δράσης τους.
Ο λαός και η νεολαία φώναξαν «Λευτεριά στην Παλαιστίνη»!
Στη μαύρη επέτειο για τα 76 χρόνια από τη Νάκμπα, που σηματοδότησε την έναρξη μιας περιόδου κατοχικής καταπίεσης και διωγμών του παλαιστινιακού λαού από την ίδια του τη γη, που κρατάει μέχρι και σήμερα, χιλιάδες λαού και νεολαίας γέμισαν τους δρόμους της χώρας!
Για τον χαμό του σ/φου από το ΝΑΡ - νΚΑ Σπύρου Χαϊκάλη
Σοκαρισμένοι και με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε από τους συντρόφους του ΝΑΡ – νΚΑ, το χαμό του Σπύρου Χαϊκάλη. Μια τόσο άδικη και πρόωρη απώλεια ενός νέου και αγαπημένου συντρόφου.
1 2 3 ...
Επόμενη   
Αναζήτηση
10η Συνδιάσκεψη
Η στήλη του διαλόγου θα παραμείνει ανοιχτή ως τις 20/6
 
Κατηγορίες
Βιβλιοπωλείο-Καφέ

Γραβιάς 10-12 - Εξάρχεια
Τηλ. 210-3303348
E-mail: ett.books@yahoo.com
Site: ektostonteixon.gr