ΕΠΙΚΑΙΡΑ
ΠΑΤΡΑ| Καταγγελία για το όργιο βίας στην πορεία του Πολυτεχνείου και τα ψεύδη που αναπαράγονται από τον τοπικό τύπο και την ΕΛΑΣ
Καταγγέλλουμε το άγριο χτύπημα που δέχθηκαν οι εκατοντάδες διαδηλωτών που κατέβηκαν στους δρόμους για να τιμήσουν την 50η επέτειο της εξέγερσης του Νοέμβρη. Τα συγκροτημένα μπλοκ του Φοιτητικού Συλλόγου Βιολογικού, των σωματείων ΕΛΜΕ,ΣΕΡΕΤΕ,ΣΙΕΛ και των πολιτικών οργανώσεων που συμμετείχαν στην πορεία διαλύθηκαν από το μένος των αστυνομικών δυνάμεων.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ| Η πόλη σε ασφυξία! Μαζική κινητοποίηση του λαού για την ακύρωση των εργασίων κατασκευής του flyover!
H εξαγγελία του πρωθυπουργού από τη Θεσσαλονίκη ενόψει της ΔΕΘ για την κατασκευή της υπερυψωμένης ταχείας λεωφόρου (Flyover), μήκους 13 χιλιομέτρων στο ανατολικό τμήμα της περιφερειακής οδού προκάλεσε τρόμο από την πρώτη στιγμή.
Ο άνεμος της εξέγερσης αναστατώνει πάντα το σύστημα! Δεν θα ξεμπερδέψουν! Όλοι στις αντιιμπεριαλιστικές διαδηλώσεις!
Είναι λίγη η μια σελίδα για να μιλήσουμε για το Πολυτεχνείο. Για να αποκαταστήσουμε την ιστορική αλήθεια που έχει κακοποιηθεί από όλο το επίσημο σημερινό πολιτικό σκηνικό, το οποίο τότε (όπως και τώρα στην πραγματικότητα) ήταν αντίθετο στην εξέγερση. Και για να θυμίσουμε τι έχουν μεσολαβήσει αυτά τα πενήντα χρόνια αδιάλειπτων «βάσανων και διωγμών» των λαϊκών αγώνων, της αντίστασης, του αντιιμπεριαλιστικού αισθήματος.
νέοι-νέες του ΚΚΕ(μ-λ): Οι τραμπουκισμοί και οι προπηλακισμοί δεν είναι και δεν θα γίνουν ποτέ αριστερή λογική
Με οργανωτική αντιπαράθεση με κράνη και καδρόνια επέλεξαν οι οργανώσεις των ΕΑΑΚ να λύσουν τις διαφορές τους την πρώτη μέρα του τριήμερου εορτασμού του Πολυτεχνείου.
Άλλη μια δολοφονία 17χρονου Ρομά από αστυνομικό - Το σύστημα εκμεταλλεύεται και δολοφονεί τους Ρομά
Το σύστημα εκμεταλλεύεται και δολοφονεί τους Ρομά. Η δικαιοσύνη που ζητούν δεν είναι μόνο νομική. Είναι η δικαιοσύνη που απορρέει από μια καλύτερη ζωή. Κι αυτό είναι υπόθεση του κινήματος.
50 χρόνια Πολυτεχνείο - Πολιτικές εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα!
50 ΧΡΟΝΙΑ απ’ την κορυφαία αντιφασιστική-αντιιμπεριαλιστική εξέγερση του Πολυτεχνείου και τα προτάγματα, τα μηνύματα κι ο χαρακτήρας της παραμένουν, όσο ποτέ, ζωντανά κι επίκαιρα. Κι αυτό δεν αποτελεί μια «τυπική» ή μια «επετειακή» αναφορά και διαπίστωση! Η ίδια η πραγματικότητα της ζωής του λαού βοά! 50 χρόνια μετά, κι ο λαός μας, οι εργαζόμενοι, η νεολαία βρίσκονται αντιμέτωποι καθημερινά με τις όλο και πιο βάρβαρες καταστάσεις του σύγχρονου μεσαίωνα, του συστήματος της εξάρτησης και της εκμετάλλευσης, ενός συστήματος που σαπίζει και δολοφονεί!
Για τη νέα φοροεπιδρομή στους αυτοαπασχολούμενους επαγγελματίες
Αφού προηγήθηκε ένα προπαγανδιστικό μπαράζ για τους «κλέφτες» επαγγελματίες που δεν πληρώνουν φόρους σε βάρος των υπόλοιπων και ιδιαίτερα των μισθωτών και των συνταξιούχων, ο Μητσοτάκης στην αρχή και στη συνέχεια Χατζηδάκης - Θεοχάρης ανακοίνωσαν τη νέα φοροεπιδρομή, στο όνομα της «φορολογικής δικαιοσύνης»(!!!).
Μόνο με μαζικούς αγώνες θα αποτραπούν τα σχέδια για Μετρό στην πλατεία Εξαρχείων!
Να συνεχίσουμε μαζικά και αποφασιστικά. Ο λαός του κέντρου της Αθήνας να βγει μαζικά στους δρόμους. Να υπερασπιστεί το δικαίωμά του να έχει ελεύθερους χώρους με πράσινο.
1 2 3 ...
Επόμενη   
Αναζήτηση
Social Media

Βουλευτικές Εκλογές 2023
Αντίσταση - Οργάνωση

 
Κατηγορίες
Βιβλιοπωλείο-Καφέ

Γραβιάς 10-12 - Εξάρχεια
Τηλ. 210-3303348
E-mail: ett.books@yahoo.com
Site: ektostonteixon.gr