17 ΙΟΥΝΗ 2023

ΑΘΗΝΑ| Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στο Κερατσίνι

«Νικητές και ηττημένοι» λένε με μια φωνή στον λαό ότι «δεν έχει επόμενη μέρα».

Ο λαός δεν θα μείνει στη γωνία για να δεχτεί αδιαμαρτύρητα της πολιτικές της φτώχειας, της εκμετάλλευσης, του κοινωνικού μεσαίωνα.

Τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ(μ-λ) παλεύουν να φτάσει σε όλη τη χώρα η θέση «στο δρόμο λαέ μπορείς να τους νικήσεις», ενάντια στην υποταγή και τους εκβιασμούς. Αναδεικνύουν την Αντίσταση - Οργάνωση ως τη μόνη κατεύθυνση που μπορεί να διεκδικεί ζωή και δουλειά με δικαιώματα. Προβάλλουν στον κόσμο του αγώνα την Κοινή Δράση - Συντονισμό ως αναγκαία προϋπόθεση για να βγει μαζικά στον αγώνα λαός και νεολαία.

Στην κρίσιμη πολιτική μάχη των εκλογών στις 25/6, καλούμε σε συστράτευση στη γραμμή που προβάλλουν τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ(μ-λ) κάθε εργαζόμενο και νέο που μας στήριξε στις εκλογές του Μάη, το ευρύτερο δυναμικό των αγώνων που αναζητά απαντήσεις στον βαρύ αρνητικό συσχετισμό και προοπτική στην υπόθεση του λαού!

Σαν συνέχεια του κύκλου εκδηλώσεων και συζητήσεων που διοργανώνει μπροστά στις εκλογές της 25ης Ιούνη, το ΚΚΕ(μ-λ) σας προσκαλεί την Δευτέρα 19 Ιούνη, στις 7:30 το απόγευμα, στην κεντρική πολιτική του συγκέντρωση στο Κερατσίνι, στην Πλατεία Λαού.

Αναζήτηση
10η Συνδιάσκεψη
Η στήλη του διαλόγου θα παραμείνει ανοιχτή ως τις 20/6
 
Κατηγορίες
Βιβλιοπωλείο-Καφέ

Γραβιάς 10-12 - Εξάρχεια
Τηλ. 210-3303348
E-mail: ett.books@yahoo.com
Site: ektostonteixon.gr