Διεθνή
Μαζικά εγκλήματα εις βάρος Παλαιστίνιων αμάχων
Με μεγαλύτερη ένταση και σφοδρότητα μαίνεται η βάρβαρη εισβολή στη Γάζα. Οι σιωνιστές αποδεικνύουν ότι μπορούν να κάνουν ακόμα χειρότερες, ακόμα πιο σοκαριστικές επιθέσεις ενάντια στον λαό της Παλαιστίνης. Στο στόχαστρό τους και χωρίς προσχήματα έχουν βάλει σχολεία, νοσοκομεία, προσφυγικούς καταυλισμούς.
Νίκη στην Παλαιστινιακή Αντίσταση!
Απότομα πύκνωσαν οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή μετά την επίθεση της παλαιστινιακής αντίστασης στα κατεχόμενα από το Ισραήλ εδάφη της Παλαιστίνης. Οι ισραηλινοί μακελάρηδες κλιμακώνουν τη σφαγή του παλαιστινιακού πληθυσμού στην πολιορκούμενη από τα στρατεύματα κατοχής Λωρίδα της Γάζας.
Αντισιωνισμός και αντισημιτισμός
Οι σιωνιστές του Ισραήλ σφάζουν τον λαό της Παλαιστίνης κι όποιος τολμήσει να ασκήσει κριτική στο σιωνιστικό κράτος δολοφόνο κατηγορείται ως αντισημίτης και ως αρνητής του ολοκαυτώματος.
Λευτεριά στην Παλαιστίνη!
Η έκρηξη του Παλαιστινιακού ζητήματος και η ανάδειξή του στην παγκόσμια σκηνή είναι τέτοια και τόση που ματώνει την καρδιά και συγκλονίζει το μυαλό κάθε προοδευτικού ανθρώπου.
Η άγρια ιμπεριαλιστική σύγκρουση για την παγκόσμια κυριαρχία αναστατώνει τον πλανήτη - Πραγματική διέξοδος στην επαναστατική συγκρότηση της πάλης των λαών
Ζούμε σε μια εποχή πυκνών, σημαντικών και πρωτόγνωρων γεγονότων. Κρίσιμα πολεμικά μέτωπα αναδύονται, παλιές εστίες έντασης αναζωπυρώνονται και νέες γεννιούνται. Χώρες αλλάζουν προσανατολισμό, οι γεωπολιτικές μετατοπίσεις θυμίζουν την κίνηση τεκτονικών πλακών. Ταυτόχρονα νέα τμήματα μαζών, χωρών και περιοχών βυθίζονται στη φτώχεια, αυξάνονται οι ανθρώπινες θάλασσες της εξαθλίωσης.
Στην πιο μακρά προεκλογική περίοδο η εσωτερική πόλωση αντανακλά εξωτερικά προβλήματα
Οι ΗΠΑ ετοιμάζονται να εισέλθουν στη χρονιά των προεδρικών εκλογών με καταγγελίες, δικαστικές διώξεις και παραπομπές για τον πρώην πρόεδρο, Τραμπ, αλλά και τον νυν, Μπάιντεν.
Ο «παγκόσμιος Νότος» απέναντι στη «Δύση»
Το σίγουρο είναι πως βιώνουμε τη μετάβαση από το μεταπολεμικό ιμπεριαλιστικό στάτους σε έναν περισσότερο πολύπλοκο κόσμο και σε συνθήκες οξυνόμενων ανταγωνισμών. Το ίδιο σίγουρο είναι, ωστόσο, ότι κάποια στιγμή, και στην εξέλιξη των πραγμάτων, ο παράγοντας της κοινωνικής και πολιτικής κρίσης θα παίξει τον δικό του σημαντικό ρόλο.
Λαϊκή οργή και εξέγερση της νεολαίας απέναντι στο σύστημα που δολοφονεί!
Ο κύκλος της οργισμένης αντίδρασης έκλεισε κάτω από το βάρος της βίαιας καταστολής, δεν θα είναι όμως το «τέλος». Η οργή και το μίσος θα συνεχίζει να αναπαράγεται στις λαϊκές γειτονιές. Ας βοηθήσουμε να αναδειχτεί με ορατό τρόπο στην κοινωνία των απόκληρων μια πειστική πρόταση που να μετατρέπει το μίσος σε όραμα και συνειδητή μαζική προσπάθεια για κοινωνική αλλαγή.
1 2 3 ...
Επόμενη   
Αναζήτηση
Social Media

Βουλευτικές Εκλογές 2023
Αντίσταση - Οργάνωση

 
Κατηγορίες
Βιβλιοπωλείο-Καφέ

Γραβιάς 10-12 - Εξάρχεια
Τηλ. 210-3303348
E-mail: ett.books@yahoo.com
Site: ektostonteixon.gr