23 ΟΚΤΩΒΡΗ 2023

Το αεροδρόμιο της Ελευσίνας (112 ΠΜ) να μην δοθεί στους Αμερικάνους - Κάλεσμα σε συγκέντρωση την Τετάρτη 25/10

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΡΩΣΗ 

την Τέταρτη 25-10-2023 στις 7:00 μ.μ.

Ηρώων Πολυτεχνείου και Πάγκαλου

Το κράτος – δολοφόνος του Ισραήλ θέλει να αφανίσει τη Γάζα

Για 3η εβδομάδα το κράτος του Ισραήλ –επιτηρητής των Αμερικάνων στην περιοχή- βομβαρδίζει τους παλαιστινίους και απειλεί με χερσαία εισβολή στη «μεγαλύτερη φυλακή του κόσμου». Οι νεκροί είναι χιλιάδες και ανάμεσά τους άμαχος πληθυσμός (παιδιά, ηλικιωμένοι, μανάδες). 75 χρόνια τώρα η ίδια κατάσταση στην περιοχή και ο λαός της Παλαιστίνης με κάθε τρόπο προσπαθεί να ανασάνει και να κερδίσει τη λευτεριά του ενάντια στην κατοχή και τους εποικισμούς.

Οι ιμπεριαλιστές το στηρίζουν και το τροφοδοτούν

ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ συναινούν - τα ΜΜΕ συκοφαντούν!

ΗΠΑ-ΝΑΤΟ και ΕΕ που έστησαν το σιωνιστικό κράτος, που στήριξαν και τροφοδότησαν τα χρόνια εγκλήματα του, αυτοί που βομβαρδίζουν και τρομοκρατούν λαούς όπου Γης, με τη βοήθεια των ΜΜΕ προσπαθούν να ξαναγράψουν την ιστορία και στηρίζουν με κάθε τρόπο όλες τις δολοφονικές ενέργειες του Ισραήλ. Η ελληνική κυβέρνηση της ΝΔ έστειλε και φρεγάτα στην περιοχή για να υποδηλώσει την πίστη της στο ΝΑΤΟ και τους Αμερικάνους.

 Στηρίζουν όλοι αυτοί «το δίκιο του Ισραήλ» απέναντι στο λαό της Παλαιστίνης που τον αποκαλούν «τρομοκράτη». Οι λαοί όλου του κόσμου όμως, έχουν μνήμη και δεν ξεχνούν ποια είναι η σωστή πλευρά της ιστορίας. Στο πλευρό του Παλαιστινιακού λαού και στο δίκιο του αγώνα του.

Επικίνδυνα σύννεφα πολέμου μαζεύονται στην περιοχή

Παράλληλα συνεχίζεται με κλιμακούμενη ένταση και εκατόμβες νεκρών και τραυματιών, ο άδικος πόλεμος στην Ουκρανία μεταξύ ΗΠΑ-ΝΑΤΟ (Ζελένσκι) και Ρωσίας. Τα βαλκάνια είναι μπαρουταποθήκη. Οι εξελίξεις στην Παλαιστίνη απειλούν με φλόγες πολέμου ολόκληρη τη Μ. Ανατολή. Οι βάσεις σε όλη την Ελλάδα είναι ορμητήριο και σταθμός του ΝΑΤΟ για όλη την περιοχή από την Ουκρανία ως και τη Μέση Ανατολή. Τα ναυπηγεία της Ελευσίνας δόθηκαν στους Αμερικανούς και θα επισπεύσουν για να κατασκευάζουν τα πολεμικά τους πλοία. Τώρα θέλουν να δώσουν και την 112 ΠΜ για μεταστάθμευση αεροσκαφών από και προς την Μ. Ανατολή. Αναβαθμίζουν έτσι την εμπλοκή της χώρας στους αδίκους και φονικούς πολέμους τους και μεγαλώνουν τον κίνδυνο του λαού μας και των λαών της περιοχής.

Μέτωπο και αλληλεγγύη των λαών ενάντια σε ιμπεριαλισμό- φασισμό-πόλεμο!

Απέναντι στη μελανή αυτή κατάσταση υπάρχει διέξοδος! Κι αυτή δεν είναι άλλη από την κοινή πάλη των λαών απέναντι σε όλα αυτά που μας ετοιμάζουν οι ισχυροί της Γης. Η εναντίωσή τους στα πολεμοχαρή σχέδια των ιμπεριαλιστών, στους άδικους πολέμους και στο σύστημα που τους γεννά. Η αλληλεγγύη στους λαούς που αγωνίζονται. Ένας τέτοιος είναι ο Παλαιστινιακός λαός! Ο λαός μας θα σταθεί αλληλέγγυος στον αγωνιζόμενο λαό της Παλαιστίνης! Την ίδια στιγμή πρέπει να ξεδιπλώσει ένα ισχυρό αντιπολεμικό – αντιιμπεριαλιστικό κίνημα ενάντια στους κάθε είδους «προστάτες», στις βάσεις τους, στην παρουσία τους, και στα πολεμοχαρή τους σχέδια!

Απέναντι στον σχεδιασμό για παραχώρηση της 112 ΠΜ στην περιοχή μας στους Αμερικανούς οφείλουμε να απαντήσουμε δυναμικά και μαζικά. Με συνελεύσεις, διαδηλώσεις τοπικά αλλά και στο κέντρο της Αθήνας να σταματήσουμε την παραπέρα εμπλοκή της χώρας μας. 

ΑΛΛΗΛΕΓΥΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

ΝΑ ΜΗ ΔΩΘΕΙ Η 112 ΠΜ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ

ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ

Αναζήτηση
10η Συνδιάσκεψη
Κατηγορίες
Βιβλιοπωλείο-Καφέ

Γραβιάς 10-12 - Εξάρχεια
Τηλ. 210-3303348
E-mail: ett.books@yahoo.com
Site: ektostonteixon.gr