24 ΜΑΗ 2024

Όχι στη νομιμοποίηση του «ευρωμονόδρομου»! Αποχή από τις ευρωεκλογές! Μαζικοί αγώνες ενάντια στην πολιτική του συστήματος!

 «Σταθερότητα» απαιτεί ο Μητσοτάκης να βγάλουν οι ευρωκάλπες της 9ης Ιουνίου,  ώστε η κυβέρνηση της ΝΔ να συνεχίσει, απρόσκοπτα, την άγρια πολιτική της ενάντια στον εργαζόμενο λαό και τη νεολαία. Φτώχεια, εξαθλίωση, εκμετάλλευση, συντριβή των δικαιωμάτων σε περίθαλψη και σπουδές, διώξεις και τρομοκρατία, όλα αυτά πρέπει να συνεχιστούν και να ενταθούν ακόμα περισσότερο! Μαζί με όλα αυτά η χώρα πρέπει να συνεχίσει να είναι «πεδίο βολής φτηνό». των μεγάλων φονιάδων, προπύργιο των πολέμων και των σφαγών των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ!

Την ίδια σταθερότητα υπηρετεί και ο Κασσελάκης! Που ορκίζεται στα ίδια ξένα και ντόπια αφεντικά με το Μητσοτάκη και θέλει, στις ευρωκάλπες, ο ΣΥΡΙΖΑ να βγει με μεγάλα ποσοστά. Έτσι ώστε η πολιτική που βυθίζει το λαό και τη νεολαία σε αδιέξοδα και απελπισία να έχει όχι ένα, αλλά δύο μεγάλα κόμματα που θα την υπηρετούν!

Το ρόλο του δεύτερου στυλοβάτη αυτής της πολιτικής διεκδικεί και ο Ανδρουλάκης με το ΠΑΣΟΚ, κόμμα που για δεκαετίες υπηρέτησε  το κεφάλαιο και τους ιμπεριαλιστές πάτρωνες της άρχουσας τάξης.

Δίπλα σε όλους αυτούς, ένας συρφετός κομμάτων που θέλουν να συμπληρώσουν την αντιλαϊκή σταθερότητα.

 Οι ακροδεξιές και φασίζουσες δυνάμεις (Βελόπουλος, Νίκη και άλλοι)  που τροφοδοτούνται από τη βαρβαρότητα και παριστάνουν τους «αντισυστημικούς» ζητώντας την ένταση της!  

Η «Νέα Αριστερά» που τάχα διαφώνησε με το ΣΥΡΙΖΑ και τώρα θέλει να γίνει τσόντα σε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ.

 Η πρόθυμη για κάθε δεξιά ή «αριστερή» χρήση «Πλεύση» της Κωνσταντοπούλου.

Αλλά και η ηγεσία του ΚΚΕ που, αφού «αθώωσε» τις ΗΠΑ, για τη δικτατορία, και  υπονόμευσε και αρνήθηκε τους αγώνες, κήρυξε «πανευρωπαϊκή αντεπίθεση» μέσω (και) επιστολικής ψήφου στο λεγόμενο «ευρωκοινοβούλιο»!

Μέχρι τώρα το 25% των 720 ευρωβουλευτών του λεγόμενου «ευρωκοινοβουλίου» είναι επίσημα και νόμιμα «λομπίστες», πληρώνονται από τα ευρωπαϊκά μονοπώλια για την προώθηση των συμφερόντων τους! Και βέβαια, το «ευρωκοινοβούλιο», τίποτε δεν αποφασίζει για λογαριασμό της ΕΕ. Οι μόνοι αρμόδιοι για αυτές τις αποφάσεις είναι οι ιμπεριαλιστές που συγκρότησαν την ΕΕ! Η ΕΕ είναι ο δικός τους συνασπισμός, όργανο πολέμου, εξαθλίωσης  και εκμετάλλευσης λαών και εργαζομένων.

Η «μάχη για τους 21 έλληνες ευρωβουλευτές» της 9ης Ιουνίου είναι κάλπικη και κυρίως αντιδραστική! Τίποτε δεν θα κριθεί για το λαό μας και τους λαούς, από τη σύνθεση του «ευρωκοινοβουλίου». Γι αυτό και η σύνθεση των ψηφοδελτίων τους βρίθει από celebrities και παίχτες τηλεπαιχνιδιών Τα κόμματα του συστήματος, τα ξέρουν όλα αυτά από πρώτο χέρι, αλλά λένε ψέματα και στήνουν εκλογικούς εκβιασμούς προωθώντας δύο στόχους:

  • Την καθυπόταξη της λαϊκής οργής και δυσαρέσκειας, την ενίσχυση των δικών τους δυνάμεων και συνολικά του απαξιωμένου στο λαό πολιτικού συστήματος
  • Την νομιμοποίηση της ΕΕ και συνολικά της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης της χώρας ως «μονόδρομου» για το λαό και τη νεολαία.

Οι αγώνες νέων, εργαζομένων, φτωχομεσαίων αγροτών, όλων των προηγούμενων μηνών, ενάντια στον εργασιακό και κοινωνικό μεσαίωνα, για ζωή και δουλειά με δικαιώματα, ο παγκόσμιος ξεσηκωμός για την υπεράσπιση του δίκαιου αγώνα του Παλαιστινιακού λαού, δείχνουν τον δρόμο που χρειάζεται να βαδίσουν εργαζόμενοι και νεολαία!  Οι νέοι αγώνες ετοιμάζονται στον αντίποδα των αντιδραστικών πολιτικών εκβιασμών των κομμάτων του συστήματος:

Αρνούμαστε τη νομιμοποίηση της ΕΕ, τους ντόπιους υποτελείς της  και όλα τα δεκανίκια τους!

ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ!

Κάτω η πολιτική της φτώχειας, της εξαθλίωσης, της εκμετάλλευσης και του κοινωνικού μεσαίωνα!
Κάτω η πολιτική της εξάρτησης,  της υπηρέτησης των μεγάλων φονιάδων και ληστών των λαών!
Παλεύουμε για ένα μέλλον χωρίς τυράννους και εκμεταλλευτές!
Έξω η Ελλάδα από ΕΕ και ΝΑΤΟ!

Αναζήτηση
10η Συνδιάσκεψη
Η στήλη του διαλόγου θα παραμείνει ανοιχτή ως τις 20/6
 
Κατηγορίες
Βιβλιοπωλείο-Καφέ

Γραβιάς 10-12 - Εξάρχεια
Τηλ. 210-3303348
E-mail: ett.books@yahoo.com
Site: ektostonteixon.gr