16 ΙΟΥΝΗ 2023

ΟΚΔΕ: Αποχαιρετούμε την συντρόφισσα και συναγωνίστρια Αφροδίτη Κοτσυφάκη

Με μεγάλη μας θλίψη αποχαιρετούμε την συντρόφισσα και συναγωνίστρια Αφροδίτη Κοτσυφάκη. Η Αφροδίτη υπήρξε από τα φοιτητικά της χρόνια μέχρι και το τέλος της πολύ σύντομης ζωής της στη πρώτη γραμμή του αγώνα. Μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ(μ-λ), των Συσπειρώσεων και των Αγωνιστικών Κινήσεων Εκπαιδευτικών στις σχολές, στα σχολεία και τις γειτονίες έδινε τη μάχη για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των φοιτητών, των εκπαιδευτικών, των εργαζομένων. Ήταν μια αγωνίστρια της εργατικής τάξης με εξαίρετο ήθος και σεμνότητα αλλά ταυτόχρονα με επιμονή, πίστη και μαχητικότητα, που έμεινε πιστή στις αρχές και την ιδεολογία της.

Είναι αξιοθαύμαστη η δύναμη και η αξιοπρέπεια με την οποία αντιμετώπιζε και τα προβλήματα της υγείας της εδώ και πολλά χρόνια. Δυστυχώς σε αυτόν τον αγώνα δεν τα κατάφερε. Όσοι την γνωρίσαμε στους κοινούς αγώνες θα την θυμόμαστε για πάντα. Το κενό που αφήσει σ’ αυτήν την κρίσιμη περίοδο για το εκπαιδευτικό και εργατικό κίνημα είναι δυσαναπλήρωτο.

Η ΟΚΔΕ και η Αντεπίθεση των Εκπαιδευτικών εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στο σύντροφο της ζωής της Σταύρο, στην οικογένεια της, στους συντρόφους του ΚΚΕ(μ-λ), στους συναγωνιστές των Αγωνιστικών Κινήσεων Εκπαιδευτικών, στους συναδέλφους και φίλους της.

Οργάνωση Κομμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδας

Αντεπίθεση των Εκπαιδευτικών

Αναζήτηση
10η Συνδιάσκεψη
Κατηγορίες
Βιβλιοπωλείο-Καφέ

Γραβιάς 10-12 - Εξάρχεια
Τηλ. 210-3303348
E-mail: ett.books@yahoo.com
Site: ektostonteixon.gr