14 ΑΠΡΙΛΗ 2023

ΙΩΑΝΝΙΝΑ| Oι δυνάμεις του KKE βρήκαν τον εχθρό στα υλικά και τις απόψεις του ΚΚΕ(μ-λ)

H κομματική οργάνωση Ιωαννίνων του ΚΚΕ(μ-λ) καταγγέλλει στον λαό την προσπάθεια φίμωσης από τις δυνάμεις του KKE με την έναρξη της προεκλογικής περιόδου.

Είναι η περίοδος που το σύστημα της εξάρτησης και της εκμετάλλευσης προσπαθεί να ανασυντάξει τα αστικά κόμματα (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ακροδεξιά) μέσω των εκλογών ώστε να προχωρήσει την επίθεση απέναντι στα λαϊκά στρώματα διαμορφώνοντας συνθήκες εξαθλίωσης, εργασιακού και κοινωνικού μεσαίωνα, πολεμικής εμπλοκής της χώρας και καταστολής των αγώνων.

Είναι η περίοδος που μετά το λαϊκό ξέσπασμα για τα Τέμπη το σύστημα ενεργοποιεί τους μηχανισμούς (δικαστικούς, καταστολής, ΜΜΕ) ώστε να δυσκολέψει την επαφή του λαού με τις κομμουνιστικές απόψεις που κόντρα στις αυταπάτες ότι «τα πράγματα μπορεί να καλυτερεύσουν μέσω της ψήφου», καλούν τον λαό να κινηθεί στην κατεύθυνση της Οργάνωσης της Αντίστασης και της Πάλης.

Αυτή την περίοδο οι δυνάμεις του ΚΚΕ αποφάσισαν ότι στην πόλη δεν μπορεί να προπαγανδίζει τις απόψεις του το ΚΚΕ(μ-λ)! Τέτοιες υπηρεσίες προσφέρει στο σύστημα. Αποφάσισαν ότι κάθε πανό και αφίσα θα πρέπει να καταστρέφεται, να καλύπτεται από την άποψη του ΚΚΕ. Αυτό ξεκίνησε από χθες τη νύχτα(!), όπως μόνο οι σκοτεινές φασιστικές δυνάμεις μας είχαν συνηθίσει. Λες και διόρισε κάνεις τροχονόμο το ΚΚΕ στις απόψεις από τα αριστερά του, γιατί αυτές από τα δεξιά του έχει εκπαιδευτεί κοινοβουλευτικά να τις σέβεται.

Το ζήτημα είναι ξεκάθαρα πολιτικό. Είναι αναμενόμενο να ενοχλεί η εμφάνιση ακόμα και του συνθήματος του ΚΚΕ(μ-λ) «ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ» τη στιγμή που το ΚΚΕ δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα για την εκλογική του ενίσχυση, ώστε να δυναμώσει μέσω αυτής τάχα ο ίδιος ο λαός! Ο κοινοβουλευτικός κρετινισμός του, η ρεφορμιστική και ρεβιζιονιστική του συγκρότηση για δεκαετίες είναι τέτοια που είναι μονόδρομος για αυτό να αναλαμβάνει τέτοιο ρόλο.

Ως ΚΚΕ(μ-λ) δηλώνουμε ότι οι απόψεις μας περιγράφουν την ανάγκη του λαού και της εργατικής τάξης να βρει διέξοδο στον αγώνα και αυτές οι ανάγκες όσα ταμπλό και να σπάνε, όσες αφίσες κι αν σκίζουν δεν φιμώνονται.

Αναζήτηση
10η Συνδιάσκεψη
Κατηγορίες
Βιβλιοπωλείο-Καφέ

Γραβιάς 10-12 - Εξάρχεια
Τηλ. 210-3303348
E-mail: ett.books@yahoo.com
Site: ektostonteixon.gr