06 ΜΑΗ 2023

ΓΙΑΝΝΕΝΑ| Απόπειρα πολιτικής φίμωσης και κλίμα τρομοκρατίας στην προεκλογική περίοδο απ’ την Περιφέρεια Ηπείρου

Να φύγουν οι αφίσες, τα πανό… απαιτεί η Περιφέρεια Ηπείρου με τελεσίγραφο και απειλή προστίμου, για λόγους σεβασμού του περιβάλλοντος και του ΚΟΚ! Απύθμενη υποκρισία!

Είναι γνωστή στο λαό αυτή η «προστασία του Περιβάλλοντος» στην περιοχή μας και ευρύτερα στη χώρα. Από τα καταστροφικά φωτοβολταϊκά και αιολικά πάρκα που προωθούνται, τα φράγματα ακόμα και σε περιοχές Natura, μέχρι και τα στραβά μάτια του κράτους με στόχο την απόλυτη ελευθερία των βιομηχάνων, των κατασκευαστών, του ντόπιου και ξένου κεφαλαίου να καταστρέφουν τα δάση, το νερό και τον αέρα που αναπνέει ο λαός.

Από την άλλη πρόστιμα και καταπάτηση δημοκρατικών δικαιωμάτων!

Το ΚΚΕ(μ-λ) καταγγέλλει στο λαό την προσπάθεια πολιτικής φίμωσης των απόψεων που δεν έχουν τις πλάτες του συστήματος για να επικοινωνήσουν το μήνυμα τους με το λαό. Τις απόψεις που προωθούν την κατεύθυνση της αντίστασης και της σύγκρουσης με το σύστημα της βαρβαρότητας.

Μέσα στην προεκλογική περίοδο τα αστικά κόμματα και οι υποψήφιοι τους, εισβάλλουν με χίλιους δυο τρόπους κάθε λεπτό στη ζωή του λαού, προωθώντας τα εκβιαστικά διλλήματα τους, για να υφαρπάξουν ψήφους. Εκμεταλλευόμενοι τις παχυλές κρατικές επιχορηγήσεις, τα «δωράκια» των χορηγών, των καναλαρχών κτλ., λυμαίνονται τον τηλεοπτικό, ραδιοφωνικό και ιντερνετικό χρόνο. Την εικόνα και τον ήχο. Σε αγαστή συνεργασία και διευκόλυνση απ’ το σύστημα και τους μηχανισμούς του.  

Αυτά τα συμφέροντα, αυτό όλο το σύστημα υπηρετεί αυτή η ανακοίνωση της Περιφέρειας κι όλα τα άλλα είναι απλά ένα υποκριτικό περιτύλιγμα. 

Απαιτούν την υποταγή των αριστερών οργανώσεων όπως συνολικά απαιτούν την υποταγή του λαού στην επίθεση που βιώνει. 

ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ!

Αναζήτηση
10η Συνδιάσκεψη
Κατηγορίες
Βιβλιοπωλείο-Καφέ

Γραβιάς 10-12 - Εξάρχεια
Τηλ. 210-3303348
E-mail: ett.books@yahoo.com
Site: ektostonteixon.gr