19 ΜΑΗ 2023

Φασιστική και μισογύνικη επίθεση ενάντια σε αγωνίστριες του ΚΚΕ(μ-λ) που παρεμβαίνουν για τις εκλογές της 21ης Μάη

Οι φασίστες, που γοητεύονται από την ιδεολογία και τα σύμβολα των κατακτητών της χώρας, που υπάρχουν επειδή το σύστημα εξουσίας τους  χρησιμοποιεί ως μαντρόσκυλα, μια χαρά αξιοποιούν τον αέρα που τους δίνουν οι κυρίαρχοι. Πόσο μάλλον όταν τα εκλογικά επίδικα φουντώνουν και οι επίδοξοι διαχειριστές δίνουν τη μητέρα των μαχών με κάθε μέσο...

Το έργο τους δεν σταματά στα σπασμένα περίπτερα και τις τσαλακωμένες προκηρύξεις του ΚΚΕ(μ-λ). Έχουν ακροβολιστεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σχολιάζουν. Φυσικά, οι «κανόνες» αυτών των μέσων δεν ισχύουν για τους φασίστες. Έτσι, πέρασαν στα φασιστικά, μισογύνικα και γλοιώδη σχόλια ενάντια σε αγωνίστριες συντρόφισσές μας, που συμμετέχουν στις παρεμβάσεις της Οργάνωσής μας εν όψει των βουλευτικών εκλογών της 21ης Μάη.

Για τους φασίστες είναι πρόκληση η γυναίκα αγωνίστρια, η γυναίκα που επιλέγει να υψώσει τη φωνή της πάνω από τη φωνή των εκμεταλλευτών του λαού. Που επιλέγει τον αγώνα αντί την υποταγή. Που επιλέγει τους δρόμους της αντίστασης αντί τις αυταπάτες. Που βρίσκει την ελπίδα στην οργανωμένη πάλη του λαού.

Για τους φασίστες «ο ρόλος των γυναικών, είναι το να είναι όμορφες και να γεννούν παιδιά», όπως έγραφε ο Γιόζεφ Γκέμπελς. Γι’ αυτό πετάγονται από παντού για να δικαιολογήσουν κάθε πράξης βίας εναντίων τους και στηρίζουν βιαστές και δολοφόνους. Δεν κάνουν πλάκα και κακής ποιότητας χαβαλέ. Είναι ό,τι πιο σάπιο έχει να επιδείξει το σύστημα της εκμετάλλευσης, οι κάθε είδους και κάθε απόχρωσης υποστηρικτές του.

Φοβούνται τις γυναίκες και τους άντρες του λαού και τρέμουν μπροστά στη θύελλα που μπορεί να σηκώσει η οργανωμένη αντίστασή τους! Γιατί αυτή είναι που θα τους στείλει πίσω στις τρύπες τους και στον σκουπιδοντενεκέ της Ιστορίας...

Αναζήτηση
10η Συνδιάσκεψη
Κατηγορίες
Βιβλιοπωλείο-Καφέ

Γραβιάς 10-12 - Εξάρχεια
Τηλ. 210-3303348
E-mail: ett.books@yahoo.com
Site: ektostonteixon.gr