Αντιφασισμός – Αντιρατσισμός
10 χρόνια μετά: Ο Παύλος Φύσσας ζει στους αγώνες ενάντια στο φασισμό και στο σύστημα που τον γεννά!
Στις 18 Σεπτεμβρίου 2013, ο Παύλος Φύσσας (Killah P), αντιφασίστας μουσικός, γιός εργάτη της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης πέφτει νεκρός από τα χέρια του στελέχους της Χρυσής Αυγής, Γιώργου Ρουπακιά.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ | Καταγγελία για την επίθεση φασιστών σε αντιφασιστική συγκέντρωση
Την Τετάρτη 23/08 ομάδα φασιστών, γνωρίζοντας το κάλεσμα της αντιφασιστικής συγκέντρωσης από τον Α/α χώρο στο κέντρο της Αλεξ/πολης, ήρθαν οργανωμένα περικυκλώνοντας το τετράγωνο που βρισκόταν ο συγκεντρωμένος κόσμος και άρχισαν να επιδίδονται σε φασιστικό οχετό.
Δικαιοσύνη για τον δολοφονημένο Σιράζ Σαφτάρ! Κάτω η πολιτική του ρατσισμού και του μίσους!
Με μαχαιριές στο στήθος και την καρδιά, βρέθηκε ο δολοφονημένος πακιστανός εργάτης Σιράζ Σαφτάρ στον Περισσό, τα ξημερώματα της 12ης Αυγούστου. Ακόμα μια δολοφονία μετανάστη εργάτη από φασιστικό μίσος που θρέφει το σύστημα και η επίσημη πολιτική του, με τη φασιστικοποίηση της δημόσιας και πολιτικής ζωής.
Η θλίψη και η οργή για τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη να γίνουν αγώνας ενάντια στο φασισμό και το σύστημα που τον εκτρέφει και τον στηρίζει
Μόνο θλίψη και οργή μπορεί να προκαλέσει η δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη από τη ναζιστοσυμμορία Κροατών οπαδών το βράδυ της Δευτέρας 7 Αυγούστου.
ΑΘΗΝΑ| Κυψέλη: Νέος βανδαλισμός σε εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ(μ-λ)
Αυτή τη φορά, οι φασίστες χτύπησαν το εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ(μ-λ) στη Κυψέλη, στην αρχή του πεζόδρομου της Φωκίωνος Νέγρη. Όπως πάντα μέσα στη νύχτα. Μακριά από τα βλέμματα των κατοίκων της περιοχής. Έσκισαν τις αφίσες που το “στόλιζαν”. Αυτές που καλούν το λαό “Για να ζήσει να αγωνιστεί”, “Στο δρόμο να νικήσει τους δυνάστες του”. Αυτές που προτρέπουν σε “Κοινή δράση και συντονισμό, ενάντια στην άγρια επίθεση που έρχεται”. Έχουν σοβαρό πρόβλημα οι πιο μαύρες ομάδες του συστήματος!
ΑΘΗΝΑ| Καταγγελία του βανδαλισμού του εκλογικού περιπτέρου του ΚΚΕ(μ-λ) στην πλατεία Κοραή
Καταγγέλλουμε την καταστροφή προεκλογικού υλικού και την αναγραφή φασιστικών συμβόλων στο περίπτερό μας επί τη πλατείας Κοραή. Για άλλη μια φορά, οι φασιστικές συμμορίες κινούνται με το γνωστό θρασύδειλο τρόπο, μες στη νύχτα.
Καταγγελία για τη φασιστική επίθεση σε μέλος της Λαϊκής Δράσης
Καταγγέλλουμε απερίφραστα στο λαό και τη νεολαία τη θρασύδειλη και φασιστική επίθεση που δέχτηκε μέλος της Λαϊκής Δράσης την Πέμπτη 25/5, κάτω από το σπίτι του, καθώς επέστρεφε από πολιτική εκδήλωση του χώρου του, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του!
1 2 3 ...
Επόμενη   
Αναζήτηση
Social Media

Βουλευτικές Εκλογές 2023
Αντίσταση - Οργάνωση

 
Κατηγορίες
Βιβλιοπωλείο-Καφέ

Γραβιάς 10-12 - Εξάρχεια
Τηλ. 210-3303348
E-mail: ett.books@yahoo.com
Site: ektostonteixon.gr