ΣΥΡΙΖΑ
Η …υπομονή του ΣΥΡΙΖΑ στην υπηρεσία του συστήματος
Λίγο μετά την ανακοίνωση από τον Μητσοτάκη της Κυριακής διεξαγωγής των εκλογών, ο Τσίπρας συνέστησε στο λαό να κάνει “λίγες βδομάδες υπομονή”! Αυτή είναι η πρόταση … ακινησίας που απευθύνει ο ΣΥΡΙΖΑ προς το λαό.
Ο ΣΥΡΙΖΑ του… ρεαλιστικού ριζοσπαστισμού
Τελικά η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ βρήκε το «μότο» για να διεκδικήσει ξανά την κυβερνητική διαχείριση στις επόμενες εκλογές «όποτε αυτές και αν γίνουν», όπως είπε και ο Α. Τσίπρας στην εναρκτήρια ομιλία του στην Προγραμματική Συνδιάσκεψη που ξεκίνησε την Παρασκευή 2 Ιούλη. Η Δικαιοσύνη, λοιπόν, αποτελεί το νέο σλόγκαν και την απάντηση σε όλα τα ζητήματα της κοινωνικής και πολιτικής ζωής της χώρας.
«Σχέδιο Ελλάδα+» η στρατηγική ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με οδηγό τον …Μπάιντεν
Μετά την παρουσίαση του σχεδίου «Ελλάδα 2.0» από τον Μητσοτάκη για την κατανομή των πόρων του «Ταμείου Ανάκαμψης», σειρά πήρε ο Τσίπρας για να παρουσιάσει και αυτός το δικό του σχέδιο με την ονομασία «Ελλάδα+».
ΣΥΡΙΖΑ: Διευθέτηση του χρόνου εργασίας… σε βάρος των εργαζόμενων
Σήμερα λοιπόν έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ να υπερασπιστεί το 8ωρο, αυτός ο οποίος έβαλε πλάτη όχι μόνο στην κατάργησή του, αλλά και στην διάλυση των εργασιακών σχέσεων και στο χτύπημα της ασφάλισης. Και η «υπεράσπιση» του 8ώρου είναι αυτή που αρμόζει σε ένα κόμμα προσδεμένο στο άρμα της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης και της καπιταλιστικής εκμετάλλευσης.
ΣΥΡΙΖΑ: Έφοδος στο «μέτωπο της Παιδείας» με άσφαιρα πυρά
Στις 18/3, στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN, ο Αλέξης Τσίπρας δήλωνε ότι αν κερδίσει τις ερχόμενες εκλογές θα καταργήσει το νόμο Κεραμέως (ν. 4777) για τα πανεπιστήμια. Πιο συγκεκριμένα, δεσμευόταν να αντικαταστήσει την αστυνομία (ΟΠΠΙ) μέσα στα πανεπιστήμια με ένα νέο «σώμα φύλαξης», το οποίο θα υπάγεται στο ΥΠΕΠΘ με αρμοδιότητα στους πρυτάνεις.
“Η ιστορία επαναλαμβάνεται την πρώτη φορά σαν τραγωδία και τη δεύτερη σαν φάρσα”* - Ξανά η φαρσοτραγωδία του “παραιτηθείτε όλοι”;
Χιλιάδες το τελευταίο διάστημα διαδήλωσαν μαζικά στους δρόμους, αψηφώντας τις απαγορεύσεις και το κλίμα κρατικής τρομοκρατίας που έχει επιβληθεί.
Οι υποσχέσεις δεν κοστίζουν τίποτε
Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για το «νέο Εθνικό Σύστημα Υγείας» παρουσίασε, σε διαδικτυακή εκδήλωση, ο Αλέξης Τσίπρας. Με τη συμμετοχή διάφορων επιστημόνων, που έσπευσαν να συμβάλλουν στη δημιουργία ενός προγράμματος υγείας “ποιοτικού και χωρίς ανισότητες”, που θα υλοποιήσει ο ΣΥΡΙΖΑ όταν επανέλθει στην κυβέρνηση.
ΣΥΡΙΖΑ: Ανασυγκρότησή του σε ακόμη πιο συστημική δύναμη με πλεονέκτημα την... ανηθικότητα
Τις μέρες αυτές ο ΣΥΡΙΖΑ κλείνει ένα χρόνο στην αξιωματική αντιπολίτευση και, όπως ομολογούν και στελέχη του, μοιάζει περισσότερο με τον ΣΥΡΙΖΑ που έχασε πριν από έναν χρόνο τις εκλογές παρά με έναν ΣΥΡΙΖΑ που μπορεί να κερδίσει ξανά.
1 2 3 ...
Επόμενη   
Αναζήτηση
Social Media

Βουλευτικές Εκλογές 2023
Αντίσταση - Οργάνωση

 
Κατηγορίες
Βιβλιοπωλείο-Καφέ

Γραβιάς 10-12 - Εξάρχεια
Τηλ. 210-3303348
E-mail: ett.books@yahoo.com
Site: ektostonteixon.gr