19 ΝΟΕΜΒΡΗ 2014

18 Νοέμβρη: Συνάντηση αντιπεριφερειάρχη Κρήτης με τον διοικητή της αμερικάνικης βάσης! Καταγγελία του ΚΚΕ(μ-λ)

Η συνάντηση του νέου διοικητή της αμερικάνικης βάσης με τον αντι-περιφερειάρχη Κρήτης Βουλγαράκη την επόμενη της επετείου του Πολυτεχνείου, πέρα από πρόκληση στα αντιιμπεριαλιστικά αισθήματα των Χανιωτών, είναι και απόδειξη της νέας προσπάθειας μετατροπής της χώρας σε πολεμικό ορμητήριο των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ με βάση τις εξελίξεις στην περιοχή. Θέλουν το λαό μας και ειδικά τους Χανιώτες υποταγμένους και υποτελείς στα βρώμικα σχέδιά τους.
Να γιατί τους ενόχλησε η μαζική αντιιμπεριαλιστική διαδήλωση του Πολυτεχνείου που και στα Χανιά όπως και στην υπόλοιπη χώρα ήταν μαζική, παρά την προκλητική αστυνομοκρατία και άλλες εκδηλώσεις της φασιστικοποίησης ειδικά στην Αθήνα τις τελευταίες μέρες. Οι εκπρόσωποι του συστήματος της εξάρτησης και της εκμετάλλευσης φοβούνται την οργή του εχθρού λαού και της νεολαίας που τους καταστρέφουν τη ζωή και επιδιώκουν την παραπέρα τρομοκράτηση και υποταγή με βάση και τη μετατροπή ξανά της χώρας σε πολεμικό ορμητήριο.
Να γιατί έδρασαν ξανά στα Χανιά οι γνωστοί – άγνωστοι κουκουλοφόροι της ασφάλειας που προέβησαν ακόμη και σε προσαγωγές και ξυλοδαρμούς νεολαίων και μαθητών μετά το πέρας της διαδήλωσης.
Να γιατί οι τίμιοι αγωνιστές του αριστερού κινήματος της πόλης μας και όλης της χώρας, κόντρα στο ρεύμα που κυριαρχεί στην Αριστερά πρέπει να τολμήσουν να δουν πως δένεται σήμερα ο αγώνας για ψωμί – παιδεία και για ειρήνη – δουλειά – δημοκρατία με τον αγώνα για το σπάσιμο των αλυσίδων της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης.

Αναζήτηση
Κανάλι στο YouTube
Κατηγορίες
Βιβλιοπωλείο-Καφέ

Γραβιάς 10-12 - Εξάρχεια
Τηλ. 210-3303348
E-mail: ett.books@yahoo.gr