18 ΙΟΥΝΗ 2019

Χανιά: Πυρετός προεκλογικός αλλά και πυρετός έργων στη βάση της Σούδας

Τα διάφορα κόμματα επιδίδονται αυτή την περίοδο στο ξέφρενο κυνηγητό της ψήφου για να υπηρετήσουν από τη σκοπιά τους και ανάλογα του κυβισμού τους το σύστημα της αδικίας και εξάρτησης. Και οι αμερικανοί παράλληλα συνεχίζουν απτόητα και εντατικά τη δική τους δουλειά. Δηλαδή να προετοιμάζουν τους όρους για τη «ομαλή» συνέχεια του αιματοκυλίσματος στα ήδη ανοικτά μέτωπα και στη δημιουργία νέων πιο δυναμικών. Αδιαφορώντας για το ενδεχόμενο τορπιλισμού ακόμη και της παγκόσμιας ειρήνης.

Οπότε σε αυτό το πλαίσιο είναι αδύνατον να μην εμπλουτίζουν-στολίζουν διαρκώς το μεγάλο τους διαμάντι, τις στρατιωτικές «ευκολίες» (διευκολύνσεις σφαγής αθώων λαών), της Σούδας.

Τελευταίο επίτευγμα αναβάθμισης υποδομών υπήρξε η κατασκευή στο Μαράθι αποθηκευτικού χώρου (Boat Structure Tension Fabric Structure) φύλαξης δύο σκαφών ταχείας επέμβασης και τα οποία σύντομα θα ενισχυθούν με άλλα έξι. Τα συγκεκριμένα δε έχουν τη δυνατότητα να αναπτύσσουν ταχύτητες έως και 100 μίλια/ώρα μεταφέροντας ομάδα 12 επίλεκτων καταδρομέων (ειδικές δυνάμεις Seals) προορισμένα για αυτονόητες «ανθρωπιστικές» αποστολές. Επίσης βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία ποντισμού υποθαλάσσιου αγωγού, με σκοπό τη τροφοδοσία από τεράστιες υπόγειες δεξαμενές καύσιμων (στο γνωστό «κεφαλοτύρι» του Ακρωτηρίου) για αεροπλανοφόρα και λοιπά τερατόπλοια.

Τεράστιοι είναι οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν στη γειτονιά μας, εξαιτίας των μεθοδεύσεων των ΗΠΑ για επέμβαση στην περιοχή του κόλπου και του Ιράν, και με την όξυνση και «εργαλειοποίηση» του ανταγωνισμού στο Αιγαίο και την ΝΑ Μεσόγειο των τυχοδιωκτικών αστικών τάξεων Ελλάδας και Τουρκίας.

Οι λαοί της περιοχής έχουν ανάγκη την Ειρήνη και μόνο με κοινό μέτωπο ενάντια στον ιμπεριαλισμό και τις φονικές βάσεις του μπορούν να την υπερασπιστούν.

Χανιά 18-6-19

KKEμ-λ.

Αναζήτηση
Κανάλι στο YouTube
Κατηγορίες
Βιβλιοπωλείο-Καφέ

Γραβιάς 10-12 - Εξάρχεια
Τηλ. 210-3303348
E-mail: ett.books@yahoo.gr