12 ΜΑΗ 2019

Χανιά: εκδήλωση – συζήτηση για την αποχή απο τις ευρωεκλογές

Ανακοίνωση – Κάλεσμα

Το ΚΚΕ(μ-λ) διοργανώνει εκδήλωση – συζήτηση την Παρασκευή 17 Μάη στις 7.30μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Χανίων, με θέμα τις θέσεις του για το αντιδραστικό οικοδόμημα της Ε.Ε. και τη θέση της ΑΠΟΧΗΣ  από τις ευρωεκλογές.

Το ΚΚΕ(μ-λ) καλεί σε αποχή από τις ευρωεκλογές.  Η Ε.Ε. δεν είναι των λαών, είναι του κεφαλαίου και των ιμπεριαλιστών. Να μην επικυρώσουμε με την ψήφο μας τον ιμπεριαλιστικό συνασπισμό που μεθοδεύει την  λεηλασία των δικαιωμάτων των εργαζομένων και το ξεκλήρισμα της αγροτιάς, την ίδια ώρα που δίπλα στις ΗΠΑ σπέρνει πολέμους και ορθώνει φράχτες στα καραβάνια των προσφύγων.

Νεολαία και εργαζόμενοι καθημερινά μέσα από εστίες Αντίστασης να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας  και την ίδια τη ζωή. Προοπτικά το μέτωπο Αντίστασης που οφείλουμε να οικοδομήσουμε στην προοπτική της κοινωνικής απελευθέρωσης αναγκαστικά πρέπει ν’ αναμετρηθεί με ντόπιους και ξένους δυνάστες, με ΝΑΤΟ, ΒΑΣΕΙΣ και Ε.Ε. και να σπάσει τα δεσμά της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης.

Μια τέτοια προοπτική προϋποθέτει από σήμερα ξεκάθαρη τοποθέτηση για Ε.Ε., ΝΑΤΟ και ιμπεριαλιστική εξάρτηση και  υπηρετείται με  ΑΠΟΧΗ από τις ευρωεκλογές,  που γίνονται γιατί θέλουν να ντύσουν με δημοκρατικό μανδύα τον ιμπεριαλιστικό συνασπισμό των ισχυρών της Ευρώπης, της Μέρκελ και του Μακρόν που είναι  εχθροί της  εργατικής τάξης και των λαών, εντός και εκτός Ευρώπης.

ΕΞΩ ΝΑΤΟ – ΒΑΣΕΙΣ – Ε.Ε.

ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

ΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ

Εκδήλωση – συζήτηση  Παρασκευή 17 Μάη στις 7.30μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο

 κ.ο. Χανίων του ΚΚΕ (μ-λ) 

ΧΑΝΙΑ 10/5/019

Αναζήτηση
Πολιτική εκδήλωση: Ο λαός στην πρώτη γραμμή!
Πολιτική εκδήλωση για την πανδημία
Σποτάκι νεολαίας για την πανδημία
Κατηγορίες
Βιβλιοπωλείο-Καφέ

Γραβιάς 10-12 - Εξάρχεια
Τηλ. 210-3303348
E-mail: books@ektostonteixon.org

 
Βίντεο