25 ΙΟΥΝΗ 2019

Προεκλογική Παρέμβαση στο Λασίθι

Κλιμάκιο συντρόφων από το Λασίθι με τη συνδρομή συντρόφων από το Ηράκλειο έκανε περιοδεία σε χωριά του Άγιου Νικολάου και της Ιεράπετρας. Μοιράστηκαν τα υλικά της οργάνωσης και τοποθετήθηκαν αφίσες χαρτόνια και πανό για της εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Το γενικό υποτονικό κλίμα που διαπιστώνεται πανελλαδικά ισχύει και στο Λασίθι και όσο αφορά τις δυνάμεις της Αριστεράς (ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΛΑΕ κτλ) είναι αποτέλεσμα της απογοήτευσης που έφερε στο δυναμικό και στα επιτελεία τους το εκλογικό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.

Ο ευρύτερος κόσμος, δείχνει μουδιασμένος αλλά και προβληματισμένος για την επόμενη μέρα των εκλογών καθώς αντιλαμβάνεται ότι ανεξάρτητου αποτελέσματος με τον ένα ή τον άλλο τρόπο η επίθεση θα συνεχιστεί. Δε λείπουν οι (νέες) αυταπάτες οι οποίες κυρίως εκφράζουν την απογοήτευση, το χαμήλωμα του πήχη των προσδοκιών αλλά και την έλλειψη διεξόδου για το πώς μπορεί να μπει ένα φρένο στην πολιτική που εφαρμόζεται. Μέσα στις συζητήσεις η αναφορά από μεριά μας για την αναγκαιότητα ο κόσμος να πάρει την υπόθεση στα χέρια του, με αγώνες όπως στα πρώτα χρόνια του μνημονίου αλλά και με κάθε αφορμή δίνει το διαφορετικό στίγμα της παρέμβασης μας κόντρα στις λογικές ανάθεσης μέσω της ψήφου σε ειδικούς.

Οι παρεμβάσεις στις υπόλοιπες περιοχές του νομού πρόκειται να συνεχιστούν το επόμενο διάστημα με σκοπό να φτάσουν όσο πιο μακριά τα υλικά και οι θέσεις της οργάνωσης μας.

Αναζήτηση
Κανάλι στο YouTube
Κατηγορίες
Βιβλιοπωλείο-Καφέ

Γραβιάς 10-12 - Εξάρχεια
Τηλ. 210-3303348
E-mail: ett.books@yahoo.gr