04 ΜΑΡΤΗ 2019

Παρουσίαση των Θέσεων της 9ης Συνδιάσκεψης στα Τρίκαλα

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Σάββατο 2/3 η εκδήλωση για την παρουσίαση των θέσεων της 9ης συνδιάσκεψης του ΚΚΕ(μ-λ) στα Τρίκαλα.

Ο σ. Στέφανος Καπνιάς παρουσίασε τις θέσεις για τις διεθνείς και τις εσωτερικές πολιτικές εξελίξεις καθώς και την πρόταση της οργάνωσης για την ανασυγκρότηση του εργατικού αλλά και του επαναστατικού-κομμουνιστικού κινήματος, δηλαδή την πρόταση για Μέτωπο Αντίστασης και Διεκδίκησης με προοπτική την Αναμέτρηση.

Η συζήτηση που ακολούθησε επικεντρώθηκε στα πολιτικά χαρακτηριστικά της περιόδου που ζούμε, με την επίθεση του κεφαλαίου και του ιμπεριαλισμού να παίρνει παροξυσμικά χαρακτηριστικά τόσο στη χώρα μας όσο και παγκόσμια και την ανάγκη της απαραίτητης απάντησης από την πλευρά των λαών που δεν μπορεί να είναι άλλη από την δημιουργία ενός μαζικού αντιιμπεριαλιστικού-αντικαπιταλιστικού κινήματος. Δεν μπορούσαν να λείπουν λόγω επικαιρότητας οι τοποθετήσεις αλλά και τα ερωτηματικά ενός πλατύτερου κόσμου σχετικά με τη στάση μας στις επερχόμενες δημοτικές, περιφερειακές και βουλευτικές εκλογές και στις ευρωεκλογές.

Αναζήτηση
Κανάλι στο YouTube
Κατηγορίες
Βιβλιοπωλείο-Καφέ

Γραβιάς 10-12 - Εξάρχεια
Τηλ. 210-3303348
E-mail: ett.books@yahoo.gr