29 ΙΟΥΝΗ 2019

Η προεκλογική δραστηριότητα στα Χανιά

Μέλη και φίλοι της κομματικής οργάνωσης Χανίων σε καθημερινή βάση παρεμβαίνουν με το εκλογικό υλικό και συζητούν με τους εργαζόμενους τους απλούς ανθρώπους για την επόμενη μέρα των εκλογών και την ανάγκη ο λαός να βρει ξανά το δρόμο της συλλογικής δράσης, της αντίστασης και του αγώνα. Η στήριξη στις απόψεις και τη δράση του ΚΚΕ(μ-λ) και με την ψήφο στις 7 Ιούλη αποτελεί για εμάς δέσμευση για την παραπέρα συμβολή μας στο εργατικό – κομμουνιστικό κίνημα του σήμερα.

Μέσα στις δυο βδομάδες έγιναν παρεμβάσεις στην Κίσσαμο, στην Παλιόχωρα, στον Αποκόρωνα, στο Ακρωτήρι Χανίων και στην πόλη σε χώρους δουλειάς, στις λαϊκές αγορές και στην πλατεία της Δημ. Αγοράς. Έχουν πραγματοποιηθεί μαζώξεις και συζητήσεις, ενώ έχουν δοθεί συνεντεύξεις από τους υποψηφίους στον τοπικό τύπο και στην ΕΡΤ Χανίων. Αποσπάσματα από την παρουσίαση του ψηφοδελτίου και την κεντρική εκδήλωση προβλήθηκαν στην τοπική τηλεόραση.

Αποτέλεσμα αυτών των παρεμβάσεων και της διαχρονικής παρουσίας της οργάνωσης στα Χανιά ήταν και η πετυχημένη πολιτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 24 Ιούνη στην πλατεία 1866 στις 8 το βράδυ. Περίπου 100 συμπολίτες μας παραβρέθηκαν και άκουσαν την παρουσίαση των υποψηφίων από τον σ. Γρηγόρη Νιόλη και την κεντρική ομιλία από τον σ. Κοκολαντωνάκη Νεκτάριο. Επίσης διαβάστηκε η κοινή ανακοίνωση του ΚΚΕ(μ-λ) και TKP/ML.

Τις επόμενες μέρες θα συνεχιστούν οι παρεμβάσεις και οπωσδήποτε θα ενταθεί η προσπάθεια να γίνει πιο πιστικό στους εργαζόμενους και τη νεολαία το κάλεσμα για ψήφο στο ΚΚΕ(μ-λ), κόντρα στις αυταπάτες των «σωτήρων» και λεγόμενων «χρήσιμων» ψήφων.

IMG_20190624_204902

Αναζήτηση
Πολιτική εκδήλωση: Ο λαός στην πρώτη γραμμή!
Πολιτική εκδήλωση για την πανδημία
Σποτάκι νεολαίας για την πανδημία
Κατηγορίες
Βιβλιοπωλείο-Καφέ

Γραβιάς 10-12 - Εξάρχεια
Τηλ. 210-3303348
E-mail: books@ektostonteixon.org

 
Βίντεο