02 ΙΟΥΛΗ 2019

Η κεντρική προεκλογική εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη (βίντεο)

Την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση, στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησε με εξαιρετική επιτυχία το απόγευμα το ΚΚΕ(μ-λ). Δεκάδες σύντροφοι και συναγωνιστές παρευρέθηκαν για να παρακολουθήσουν την άποψη που θέτει η οργάνωση με βασικό σύνθημα «Οι αυταπάτες γκρεμίζονται- Η επίθεση συνεχίζεται. Οργάνωση και αντίσταση ο δρόμος του λαού».

Στην συγκέντρωση μίλησαν οι σύντροφοι Βασίλης Σαμαράς (υποψήφιος βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης), Τάσος Σαπουνάς (στέλεχος του ΚΚΕ μ-λ) και Φωτεινή Σαλονικίδου (υποψήφια βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης). Ο Τάσος Σαπουνάς τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι “ το ΚΚΕ(μ-λ) παρεμβαίνει στις εκλογές για να προβάλει το δρόμο του λαού: Αυτόν που ξεκινά απ την οργάνωση της λαϊκής πλειοψηφίας και την αντίστασή της στις αντιλαϊκές πολιτικές”.

Οι ομιλητές ανέλυσαν τις βασικές θέσεις του ΚΚΕ(μ-λ) για τις επερχόμενες εκλογές και την νέα πολιτική κατάσταση που θα προκύψει από αυτές. Η σ. Φωτεινή Σαλονικίδου, υπογράμμισε ότι το ΚΚΕ(μ-λ) συμμετέχει στις εκλογές “για να πει καθαρά ότι τελείωσαν τα περιθώρια για αυταπάτες. Δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις. Υπάρχει μόνο άμεση ανάγκη να αναπτυχθούν αγώνες ενάντια στην πόλεμο, τη φτώχεια, τη φασιστικοποίηση και την συντριβή των λαϊκών κατακτήσεων”. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση των ψηφοδελτίων στην Α και Β εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Υποψήφιοι στην Α΄ Θεσσαλονίκης είναι: Αγκούτσογλου Στέλλιος, Βόντση Σωτηρία, Εύα Γεωργιάδου, Γκενίδου Αναστασία(Τασούλα), Καμαρέτσος Κωνσταντίνος, Κατσικάρης Δημήτριος, Μακρή Παγώνα, Ματσούκας Γεώργιος, Σαμαράς Βασίλειος, Σουλτάτης Χρήστος, Σταθόπουλος Φωκίων, Τσιφούτη Αικατερίνη, Χατζής Ιωάννης.
Στη Β΄ Θεσσαλονίκης: Βογιατζή Μαριάννα, Διαμαντόπουλος Κωνσταντίνος, Ξάκης Γεώργιος, Σαλονικίδου Φωτεινή.

.

Θεσσαλονικη (1)

Θεσσαλονικη (3)

Αναζήτηση
Μαγνητοσκοπημένη Πολιτική Εκδήλωση
Σποτάκι νεολαίας για την πανδημία
Κατηγορίες
Βιβλιοπωλείο-Καφέ

Γραβιάς 10-12 - Εξάρχεια
Τηλ. 210-3303348
E-mail: books@ektostonteixon.org

 
Βίντεο