ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Δελτίο Τύπου του ΚΚΕ(μ-λ) ενάντια στην παρουσία του Πάιατ στο Στεφανοβίκειο
Το ΚΚΕ(μ-λ), καλεί την εργατική τάξη, το λαό και τη νεολαία να πάρουν στα χέρια τους την υπόθεση της ειρήνης, της φιλίας και της αλληλεγγύης των λαών. Οι εργαζόμενοι και η νεολαία δεν έχουν τίποτα να περιμένουν από αυτήν την πολιτική που μόνο κινδύνους και δεινά συσσωρεύει και που υποθηκεύει τη ζωή και το μέλλον τους.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: EKTΡΩΜΑΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΙΟ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ! ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙ ΠΛΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!
Κανένας δημοκρατικός πολίτης της πόλης (είτε είναι πιστός είτε όχι) δεν πρέπει να συμμετάσχει στη μαύρη μάζωξη του Βελλίδειου την Κυριακή 16/2. Όλες οι δημοκρατικές και προοδευτικές οργανώσεις και κόμματα πρέπει να καταδικάσουν και να καταγγείλουν πλατιά στον δημοκρατικό λαό της Θεσσαλονίκης αυτό το γεγονός!
ΛΕΣΒΟΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Απέναντι στη ζοφερή «κανονικότητα» που προσπαθούν να μας επιβάλλουν, να αντισταθούμε και να διεκδικήσουμε με κοινούς αγώνες ντόπιων και προσφύγων, τα δικαιώματά των ξεριζωμένων για δουλειά, ελεύθερη μετακίνηση, στέγαση, παιδεία, περίθαλψη-υγεία. Ενάντια στον πόλεμο, τον ιμπεριαλισμό και τον εθνικισμό. Ενάντια στον κοινούς εχθρούς και στα φασιστικά τάγματα εφόδου τους, ενάντια στις πολιτικές εξαθλίωσης και φτωχοποίησης ντόπιων και μεταναστών!
ΜΥΤΙΛΗΝΗ: ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ-ΚΟΙΝΗ ΠΑΛΗ ΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Απέναντι στην δίκαιη διαμαρτυρία τους και στα συνθήματα Ελευθερία!, η Μόρια είναι φυλακή και η προσφυγιά δεν είναι έγκλημα, η κυβέρνηση παράταξε για άλλη μια φορά, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ΜΑΤ, ώστε να καταστείλει με βάναυσο και βίαιο τρόπο την πορεία τους πριν φτάσουν στην πόλη.
Εκδήλωση-Συζήτηση στη Λάρισα
Κυριακή 9/2, 11:00 π.μ., ξενοδοχείο Μετροπόλ
Εκδήλωση - συζήτηση στη Σάμο
ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ Σάββατο 8 Φλεβάρη, 6:00 μμ Ίριδα Καρλόβασι
Αθήνα: Διαδηλώσεις ενάντια στη νέα Συμφωνία για τις αμερικανικές βάσεις - Να ενταθούν οι προσπάθειες μπροστά στους νέους κινδύνους!
Η νέα κατάσταση θέτει αυξημένα καθήκοντα και μας υποχρεώνει να εντείνουμε τις προσπάθειες μας και τη πάλη μας στην κατεύθυνση οικοδόμησης μαζικού αντιπολεμικού- αντιιμπεριαλιστικού κινήματος.
Εκδήλωση - συζήτηση στα Τρίκαλα
Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στις 11:00 π.μ. στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, στο δημαρχείο Τρικάλων.
Εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: "Η ιμπεριαλιστική σύγκρουση στην Ανατολική Μεσόγειο και ο αντιδραστικός ελληνοτουρκικός ανταγωνισμός" στην Ξάνθη
Το ΚΚΕ(μ-λ), προσπαθώντας να διερευνήσει αυτά τα ερωτήματα, διοργανώνει το Σάββατο 1 Φλεβάρη, 6:30 μ.μ. στο Αμφιθέατρο ΠΡΟΚΑΤ
Εκδήλωση-Συζήτηση στον Βόλο για τις εξελίξεις στη ΝΑ Μεσόγειο και τα καθήκοντα του κινήματος
Η κομματική οργάνωση Μαγνησίας του ΚΚΕ(μ-λ), καλεί τους εργαζόμενους, το λαό και τη νεολαία του Βόλου, την Τετάρτη 5 Φλεβάρη στις 7μμ στο Θόλο
1 2 3 ...
Επόμενη   
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Κατηγορίες
Βιβλιοπωλείο-Καφέ

Γραβιάς 10-12 - Εξάρχεια
Τηλ. 210-3303348
E-mail: books@ektostonteixon.org

 
ΒΙΝΤΕΟ