ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Θεσσαλία - Η τρομοκρατία δεν θα περάσει! Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε και να διεκδικούμε!
Οι σημερινές μαζικές συγκεντρώσεις -για τα δεδομένα της περιόδου -γιατρών, υγειονομικών μαζί με άλλους εργαζόμενους και νέους αποτελούν απάντηση ότι η αστυνομοκρατία δεν θα περάσει. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε. Θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε.
Στο ίδιο έργο θεατές ξανά…
Για εμάς μια κοινή ανακοίνωση των δυνάμεων που αναφέρονται στον λαό και το κίνημα πάνω στο επίπεδο συμφωνίας που μπορεί να επιτευχθεί και η διερεύνηση όρων συνεννόησης και κοινής δράσης είναι απολύτως αναγκαία. Για αυτό την έχουμε θέσει ως πρόταση και την παλεύουμε από την πρώτη στιγμή.
Η ΤΑΞΙΚΗ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ «ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ» ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ
Διαπιστώνεται και εδώ ότι το συντριπτικό τμήμα των επιχορηγήσεων, των δανείων και των εγγυήσεων που κυμαίνεται δεν αφορά τους εργαζόμενους και τους άνεργους, αλλά την γερμανική κεφαλαιοκρατία. Ποιος είπε ότι είμαστε όλοι ίσοι απέναντι στον κοροναϊό;
Για την κατάσταση του συστήματος περίθαλψης στη Κόρινθο
Σε αυτές της δύσκολες συνθήκες που υπάρχουν λόγο της πανδημίας πρέπει να μην αφήσουμε το λαό μόνο του. ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ την προστασία της υγείας και των δικαιωμάτων μας.
Η Helin Bölek έγινε σύμβολο αντίστασης
Το ΚΚΕ(μ-λ) εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στους συντρόφους της Helin και την οικογένεια της. Οι αγώνες της Helin και η φωνή της, όχι μόνο δεν έχουν πάει χαμένοι αλλά έχουν φυτέψει βαθύ και δυνατό σπόρο στους λαϊκούς και ταξικούς αγώνες στην Τουρκία, στους πολιτικούς κρατούμενους τους μετανάστες και τους πρόσφυγες.
Πάτρα, Όχι στα νέα περιοριστικά μέτρα
Το κλείσιμο της Πλαζ και του Νοτίου Πάρκου είναι μια βίαια μετακίνηση του κόσμου της πόλης στο κέντρο, στις πλατείες και τους πεζόδρομους. Είναι ένα μέτρο που από την μια ενισχύει τις τιμωρητικές διατάξεις των προστίμων και από την άλλη λειτουργεί με τρόπο ανθυγιεινό για την κοινωνική ζωή του τόπου. Είναι ένα μέτρο απάνθρωπο και πρέπει να το πάρουν πίσω.
Ηράκλειο: καταγγελία για πρόστιμα στους πρόσφυγες
Το ΚΚΕ(μ-λ) καταγγέλλει τα πρόστιμα που έχουν χρεωθεί το τελευταίο διάστημα σε πρόσφυγες από τις αστυνομικές δυνάμεις στο Ηράκλειο.
Για τα μέτρα της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ) της 30/3/2020
Το ΚΚΕ(μ-λ) καλεί τους εργαζόμενους να μην δεχθούν να φορτωθούν στις πλάτες τους τα βάρη της κρίσης του συστήματος και να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους που σήμερα, με επίφαση την πανδημία, δέχονται ολομέτωπη επίθεση από κυβέρνηση και κεφάλαιο.
Επιμένουμε – Διεκδικούμε: ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ
ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΨΟΥΜΕ στην απομόνωση και την ανημπόρια. Να βρούμε τρόπους και μορφές ώστε με προσοχή και ασφάλεια, συλλογικά να κάνουμε αγωνιστικά βήματα παλεύοντας να μην θυσιαστούμε για την κρίση τους. Για να μη μένουμε σε καραντίνα ή σε εργασιακό κάτεργο!
Για την απώλεια του Μανώλη Γλέζου
Συγκίνηση προκαλεί στο λαό, σε όλους τους προοδευτικούς και δημοκρατικούς ανθρώπους, ο θάνατος του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και ιστορικού στελέχους της Αριστεράς της χώρας μας, Μανώλη Γλέζου.
1 2 3 ...
Επόμενη   
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Κατηγορίες
Βιβλιοπωλείο-Καφέ

Γραβιάς 10-12 - Εξάρχεια
Τηλ. 210-3303348
E-mail: books@ektostonteixon.org

 
ΒΙΝΤΕΟ