ΕΠΙΚΑΙΡΑ
Ανακοίνωση Τύπου για την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τη συγκρότηση και λειτουργία των Κινητών Ομάδων Υγείας
Ο λαός, οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι και οι υγειονομικοί δεν έχουν να περιμένουν τίποτε από μια κυβέρνηση κι ένα σύστημα που τους θεωρεί στατιστικό στοιχείο. Και που συνεχίζει να μας θεωρεί αναλώσιμους. Ας μη τους κάνουμε τη χάρη. Ας γίνουμε υπολογίσιμοι!
Πάτρα Παρεμβάσεις του ΚΚΕ(μ-λ)
Αναγνωρίζοντας την κατάσταση το ΚΚΕ(μ-λ) προσπαθεί να βρει τους τρόπους για να προβάλει την θέση του στο λαό.
Ανακοίνωση για τις κινητοποιήσεις 7 Απρίλη 2020
Οι κινητοποιήσεις των εργαζόμενων στα νοσοκομεία που έγιναν στις 7 Απρίλη αποτελούν ένα σοβαρό πρώτο βήμα συλλογικής υπεράσπισης του λαϊκού δικαιώματος στην πλήρη και δωρεάν περίθαλψη. Αποτελούν όμως κι ένα βήμα συλλογικής καταγγελίας της κυβερνητικής πολιτικής, η οποία –όπως και η πολιτική ΟΛΩΝ των προηγούμενων κυβερνήσεων– συνεχίζει προς την κατεύθυνση της απαξίωσης και συρρίκνωσης των παροχών υγειονομικής περίθαλψης του λαού προς την κατεύθυνση ενίσχυσης του ιδιωτικού κεφάλαιου.
Θεσσαλία - Η τρομοκρατία δεν θα περάσει! Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε και να διεκδικούμε!
Οι σημερινές μαζικές συγκεντρώσεις -για τα δεδομένα της περιόδου -γιατρών, υγειονομικών μαζί με άλλους εργαζόμενους και νέους αποτελούν απάντηση ότι η αστυνομοκρατία δεν θα περάσει. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε. Θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε.
Συγκέντρωση στο νοσοκομείο Αττικόν στο Χαϊδάρι
Συγκέντρωση  πραγματοποιήθηκε το πρωί έξω από το νοσοκομείο ΑΤΤΙΚΟΝ, στα πλαίσια της πανελλαδικής κινητοποίησης στα νοσοκομεία.
Γιάννενα, συγκέντρωση στο Χατζηκώστα
Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού,  άνοιγμα κλινών ΜΕΘ, περισσότερα Τεστ και κυρίως μέτρα προστασίας ήταν τα αιτήματα των υγειονομικών εργαζόμενων στην σημερινή κινητοποίηση στις εισόδους των δυο νοσοκομείων στα Γιάννενα.
Συγκέντρωση στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας
Στο πλαίσιο της σημερινής πανελλαδικής κινητοποίησης των υγειονομικών,  αντιπροσωπεία του ΚΚΕ (μ-λ) συμμετείχε στη συγκέντρωση που καλούσε το σωματείο του κρατικού νοσοκομείου της Νίκαιας. Στην συγκέντρωση  έξω από το νοσοκομείο παραβρέθηκαν πολίτες, σωματεία, σύλλογοι και φορείς της περιοχής.
Αξιόλογη συγκέντρωση στο Κωνσταντοπούλειο Νοσοκομείο (Αγία Όλγα) της Νέας Ιωνίας
Αξιόλογη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στο Κωνσταντοπούλειο Νοσοκομείο (Αγία Όλγα) της Νέας Ιωνίας μετά το κάλεσμα της ΟΕΝΓΕ να πραγματοποιηθούν πανελλαδικά συγκεντρώσεις σε όλα τα νοσοκομεία.
Ικανοποιητική η συμμετοχή στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων
Η συγκέντρωση αυτή αποτέλεσε την πρώτη αντίδραση στην κυβερνητική πολιτική στα Τρίκαλα μετά το ξέσπασμα της πανδημίας, δείχνοντας έτσι ότι ένας κόσμος και θέλει και μπορεί να αντισταθεί σε αυτό που κυβέρνηση και ιμπεριαλιστές μας ετοιμάζουν τώρα και την επόμενη μέρα.
Συγκέντρωση στο ΓΝΑ "Γεννηματάς" της Αθήνας
Πραγματοποιήθηκε το πρωί, για ένα περίπου δίωρο, συγκέντρωση λίγων δεκάδων εργαζομένων υγειονομικών στον προαύλιο χώρο απ΄την εσωτερική πλευρά της κεντρικής πύλης του νοσοκομείου ΓΝΑ Γεννηματάς στην Αθήνα.
1 2 3 ...
Επόμενη   
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Κατηγορίες
Βιβλιοπωλείο-Καφέ

Γραβιάς 10-12 - Εξάρχεια
Τηλ. 210-3303348
E-mail: books@ektostonteixon.org

 
ΒΙΝΤΕΟ