20 ΜΑΗ 2019

Εκδήλωση στην Αλεξανδρούπολη: «Η θέση της ΑΠΟΧΗΣ από τις Ευρωεκλογές» (22/5)

Τετάρτη 22 Μάη στις 7:30 μ.μ., στο Αναγνωστήριο

Εργαζόμενοι, άνεργοι, νέοι και νέες

Για μια ακόμη φορά μας καλούν να νομιμοποιήσουμε με την ψήφος μας στις ευρωεκλογές, την επίθεση που εξαπολύουν τα ευρωπαϊκά αφεντικά ενάντια στα δικαιώματά μας. Μας καλούν να συναινέσουμε στην υποταγή της χώρας σ’ αυτή την αντιδραστική λυκοσυμμαχία. Σ’ αυτό το οχυρό των κεφαλαιοκρατών, που απλώνει την εξαθλίωση και τη βαρβαρότητα με μοναδικό στόχο την αύξηση της κερδοφορίας των ευρωπαϊκών μονοπωλίων. Αυτόν τον ιμπεριαλιστικό συνασπισμό που μαζί με το ΝΑΤΟ βομβαρδίζει και ισοπεδώνει χώρες σπέρνοντας το θάνατο.

Τα 40 χρόνια από την ένταξη της χώρας μας στην τότε ΕΟΚ, αποτέλεσαν μια τραγική διαδρομή για τον τόπο και το λαό μας, με κατάληξη την τρόικα και τα Μνημόνια, τη γενικευμένη φτώχια, τη γιγάντωση της ανεργίας, την καταστροφή της αγροτιάς, την αποβιομηχάνιση της χώρας.

Η ΕΕ δεν είναι το σπίτι των λαών. Είναι φυλακή των λαών, είναι σφαγείο των ιμπεριαλιστών.

Το ΚΚΕ(μ-λ) καλεί σε ΑΠΟΧΗ από τη φάρσα των ευρωεκλογών.

Καλεί σε ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στους καθημερινούς αγώνες γιατί εκεί θα κριθούν η ζωή μας και η πορεία της χώρας. Συγκροτώντας ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ και ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ενάντια στο σύστημα της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης και της καπιταλιστικής εκμετάλλευσης.

Να ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ με τους ξένους δυνάστες και τους ντόπιους υπηρέτες τους, παλεύοντας για την έξοδο της χώρας από ΕΕ και ΝΑΤΟ, για το διώξιμο των ΗΠΑ και των βάσεων από τη χώρα. Μόνο έτσι μπορεί να υπάρξει προοπτική για το λαό μας, για να γίνει αφεντικό στον τόπο του, σε μια ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ και ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ.

ΕΞΩ ΝΑΤΟ-ΒΑΣΕΙΣ-ΕΕ

ΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ

ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

Αναζήτηση
Κανάλι στο YouTube
Κατηγορίες
Βιβλιοπωλείο-Καφέ

Γραβιάς 10-12 - Εξάρχεια
Τηλ. 210-3303348
E-mail: ett.books@yahoo.gr