14 ΜΑΡΤΗ 2015

Βόλος: Η τρομοκρατία δεν θα περάσει του λαού η πάλη θα την σπάσει

Ανακοίνωση του ΚΚΕ(μ-λ)

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει του λαού η πάλη θα την σπάσει

Το ΚΚΕ(μ-λ) καταγγέλλει την αστυνομική τρομοκρατία και καταστολή απέναντι σε διαδηλωτές στο Βόλο, την Παρασκευή 13 Μάρτη, έξω από τα γραφεία της ΔΕΥΑΜΒ, στην συγκέντρωση που είχε καλέσει η Κίνηση Πολιτών για το Νερό.
Με 2 διμοιρίες ΜΑΤ, χημικά και ξύλο σε κόσμο που διεκδίκησε το δικαίωμά του να διαδηλώνει και να θέλει να παρέμβει στην συνεδρίαση της διοίκησης της ΔΕΥΑΜΒ απάντησε ο κρατικός κατασταλτικός μηχανισμός.
Αυτό που για άλλη μία φορά γίνεται φανερό είναι ότι όσο ο κόσμος αρνείται να «διαπραγματευτεί» και βγαίνει στον δρόμο διεκδικώντας θα αντιμετωπίζει την «νομιμότητα» των ΜΑΤ και των χημικών, αυτή την φορά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, για να αναγκαστεί να υποταχτεί.Καθώς η «νομιμότητα» του δήμαρχου Μπέου να παραγγέλνει «αστυνομική προστασία από εξτρεμιστές και περιθωριακά στοιχεία» είναι πιο ισχυρή από τα δίκαια αιτήματα των κατοίκων του Πηλίου και του Βόλου.
Και ενώ οι δυνάμεις καταστολής έδερναν τους διαδηλωτές, τα γραφεία της Ύδρευσης «προστάτευαν» σεκιουριτάδες, μπράβοι και κολλητοί του δήμαρχου Μπέου για να μην αφήσουν τους διαδηλωτές, πολίτες του Βόλου και των χωριών του Πηλίου να παρέμβουν στην συνεδρίαση του δ.σ. της ΔΕΥΑΜΒ που είχε θέμα συζήτησης τον κανονισμό άρδευσης στο Πήλιο.
Η ένταση της καταστολής σε όλες τις κινητοποιήσεις για τα νερά του Πηλίου είτε προηγούμενα στο Δημαρχείο, είτε σήμερα στην ΔΕΥΜΑΒ, φανερώνει ότι στόχος είναι η επιχειρηματική εκμετάλλευση και οι κινητοποιήσεις των πολιτών αποτελούν εμπόδιο που πρέπει να παταχτεί
Δεν θα τους περάσει!
Η διεκδίκηση να μην γίνουν τα νερά του Πηλίου «επιχειρηματική υπόθεση» θα γίνει ακόμα πιο μαζική, ακόμα πιο αγωνιστική.

Βόλος 14/3/2015

Αναζήτηση
Κανάλι στο YouTube
Κατηγορίες
Βιβλιοπωλείο-Καφέ

Γραβιάς 10-12 - Εξάρχεια
Τηλ. 210-3303348
E-mail: ett.books@yahoo.gr