22 ΜΑΗ 2019

Από την εκδήλωση του ΚΚΕ(μ-λ) στα Χανιά για τις ευρωεκλογές

Με αξιόλογη συμμετοχή και χρώμα νεολαίας πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του ΚΚΕ(μ-λ) για την ΑΠΟΧΗ από την ευρωκάλπη,την Παρασκευή 17/5 στο Εργατικό Κέντρο.

Η τοπική οργάνωση όλο το προηγούμενο διάστημα κινήθηκε κόντρα στο κυρίαρχο κλίμα που θέλει να πείσει το λαό ότι στις ευρωεκλογές αποφασίζει με τη ψήφο για το μέλλον του.Έδωσε τη πολιτική μάχη της προπαγάνδισης των θέσεων της και της εκδήλωσης με παρεμβάσεις στο κέντρο της πόλης και σε μαζικούς χώρους,αφισοκολλήσεις,πανό και συζητήσεις με κόσμο.

Οι εισηγήσεις ανέδειξαν τον αντιδραστικό χαρακτήρα της Ε.Ε. και την κοροϊδία του ευρωκοινοβουλίου.Το τι έχει τραβήξει ο λαός και η χώρα από την ένταξη στην Ε.Ε. και τι έχουν κερδίσει ξένοι και ντόπιοι δυνάστες.Αναφέρθηκαν επίσης στις διεργασίες στο πολιτικό σκηνικό και τι προετοιμάζουν για εργατική τάξη και λαό όποια κυβέρνηση κι αν βγει στις επόμενες βουλευτικές.

Οι παρεμβάσεις που ακολούθησαν έβαλαν και άλλα στοιχεία από το ρήμαγμα που έχει η επιφέρει η Ε.Ε. με τις πολιτικές της και αναδείχτηκε επίσης η σύνδεση των κατακτήσεων των λαών της Ευρώπης με τη πορεία του εργατικού κινήματος ιστορικά.

Η καμπάνια για την ΑΠΟΧΗ από τις ευρωεκλογές συνεχίζεται και την τελευταία εβδομάδα με παρεμβάσεις με ντουντούκα και προκήρυξη στην Δημοτική Αγορά.

Αναζήτηση
Κανάλι στο YouTube
Κατηγορίες
Βιβλιοπωλείο-Καφέ

Γραβιάς 10-12 - Εξάρχεια
Τηλ. 210-3303348
E-mail: ett.books@yahoo.gr