18 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2008

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ(μ-λ) (Περιστέρι)

ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 18/12, ΣΤΙΣ 6:00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
(Πεζόδρομος-Δημαρχείο)

Δεν χωράει πια καμιά αμφιβολία!!! Παράγοντες του συστήματος και του κατεστημένου, κρατικοί και παρακρατικοί κατασταλτικοί μηχανισμοί, ντόπια και ξένα κέντρα, έχουν βάλει για τα καλά στο στόχαστρό τους τον «εχθρό» λαό και ιδιαίτερα τη νεολαία.
Η καινούρια εγκληματική ενέργεια σε βάρος νεολαίου μαθητή της Β΄ Λυκείου, που πυροβολήθηκε χτες τη νύχτα έξω από το σχολείο στο Περιστέρι, αποτελεί μια ακόμα έκφραση της κλιμακούμενης επιχείρησης τρομοκράτησης από την πλευρά εκείνων που θέλουν με κάθε μέσο να «ξαναμαντρώσουν» το λαό και τη νεολαία.
Το ξέσπασμα της λαϊκής οργής, ο πανελλαδικός ξεσηκωμός της νεολαίας, που συγκλονίζει τη χώρα εδώ και δύο βδομάδες, έχει θορυβήσει για τα καλά όλους τους παράγοντες του συστήματος. Πότε με το μαστίγιο και πότε με το καρότο, η κυβέρνηση και οι συνοδοιπόροι της διαμορφώνουν ένα ιδιαίτερα αντιδραστικό κλίμα που τροφοδοτεί και απελευθερώνει φασίζοντα αντανακλαστικά σε διάφορους κύκλους και μηχανισμούς που δίπλα και από κοινού με το κράτος αναλαμβάνουν «αυτοβούλως» να επιβάλουν την «τάξη» και την «ηρεμία».

? Να μη θρηνήσουμε άλλο νεκρό!

?Να απομακρυνθούν οι δυνάμεις καταστολής από τις πορείες και τις συγκεντρώσεις!

? Να συνεχίσουμε να βγαίνουμε πιο μαζικά, πιο συγκροτημένα, πιο αποφασιστικά στους δρόμους!

? Να δυναμώσουμε τους αγώνες μας για την ανατροπή της πολιτικής της φτώχειας, της ανεργίας, της λιτότητας, της καταστολής!

? Με τις μαζικές μας κινητοποιήσεις, τις πορείες, τις διαδηλώσεις και τις απεργίες, να κόψουμε το χέρι -από όπου και αν εξοπλίζεται- που θέλει να σκοτώσει τα όνειρα και τις ελπίδες του λαού και της νεολαίας.

ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΝΟΜΑΣΤΕ!
ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΤΑΧΤΟΥΜΕ!
ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ
ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ!

Αναζήτηση
Πολιτική εκδήλωση: Ο λαός στην πρώτη γραμμή!
Πολιτική εκδήλωση για την πανδημία
Σποτάκι νεολαίας για την πανδημία
Κατηγορίες
Βιβλιοπωλείο-Καφέ

Γραβιάς 10-12 - Εξάρχεια
Τηλ. 210-3303348
E-mail: books@ektostonteixon.org

 
Βίντεο