07 ΦΛΕΒΑΡΗ 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ της Κ.Ο. ΧΑΝΙΩΝ του ΚΚΕ(μ-λ)

Η παρέλαση, συχνά – πυκνά πλέον, των αεροπλανοφόρων στη βάση της Σούδας, είναι άλλο ένα δείγμα της επικίνδυνης εμπλοκής της χώρας μας στα ιμπεριαλιστικά σχέδια ΗΠΑ- ΝΑΤΟ- Ισραήλ. Η επέκταση των βάσεων, ο νατοϊκός στόλος στο Αιγαίο, τα αεροπλανοφόρα και οι κοινές ασκήσεις με το Ισραήλ στα πλαίσια των νατοϊκών σχεδιασμών, υπονομεύουν τις σχέσεις φιλίας του λαού μας με τους γύρω λαούς και βάζουν τη χώρα μας -επικίνδυνα πλέον- στη διακεκαυμένη ζώνη των συγκρούσεων στην ευρύτερη περιοχή που συντηρούν οι ιμπεριαλιστές.

Η ένταση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις οφείλεται στη διεκδίκηση ρόλου από τις αστικές τάξεις Ελλάδας και Τουρκίας στο πλαίσιο του ιμπεριαλιστικού ανταγωνισμού, με φανερούς κινδύνους για τους λαούς Ελλάδας- Κύπρου- Τουρκίας.
Είναι ανάγκη η μαζική λαϊκή κινητοποίηση για την υπεράσπιση της Ειρήνης, που προϋποθέτει πάλη ενάντια στον εθνικισμό και στη μετατροπή της χώρας μας σε ορμητήριο των ΗΠΑ- ΝΑΤΟ. Να μην επιτρέψουμε τα Χανιά να γίνουν Τρούμπα του στόλου των φονιάδων των λαών και η Σούδα λιμάνι του θανάτου.

Την Πέμπτη 9 Φλεβάρη στις 7.00 μ.μ. στην πλατεία της Αγοράς να βροντοφωνάξουμε:

ΕΞΩ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΥΔΑ
ΚΑΜΙΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΤΑ ΦΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ
ΖΗΤΩ Η ΦΙΛΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ
Αναζήτηση
Κανάλι στο YouTube
Κατηγορίες
Βιβλιοπωλείο-Καφέ

Γραβιάς 10-12 - Εξάρχεια
Τηλ. 210-3303348
E-mail: ett.books@yahoo.gr