25 ΙΟΥΝΗ 2019

Παρέμβαση και περιοδεία στη Λέσβο

Παρέμβαση – περιοδεία ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου πραγματοποίηση στο νησί της Λέσβου κλιμάκιο του ΚΚΕ(μ-λ) το 3ήμερο 22 – 24/6/2019, με τη συμμετοχή σε αυτό του υποψήφιου στην Λέσβο, Στρατή Γιαννούλη.

Το Σάββατο 22/6 το κλιμάκιο κινήθηκε με αφίσες και χαρτόνι στην πόλη της Μυτιλήνης, ενώ το απόγευμα επισκέφθηκε την Μόρια και την Παναγιούδα. Στο χωριό της Μόριας μοιράστηκε η εκλογική ανακοίνωση της οργάνωσης, και το κλιμάκιο μίλησε με τον κόσμο για την πολιτική κατάσταση και τις απαιτήσεις της από την πλευρά των λαϊκών συμφερόντων.

Την Κυριακή 23/6 το κλιμάκιο περιόδευσε σε Καλλονή – Παράκοιλα – Πολυχνίτο – Αγιάσο – Ίππειος – Παππάδο – Πλωμάρι. Σε όλες τις περιοχές μπήκε η αφίσα της οργάνωσης και διακινήθηκε πλατιά η ανακοίνωση της. Στις συζητήσεις με τον κόσμο ήταν έκδηλη η ανησυχία για το τί έρχεται, αλλά και η ανάγκη να στηριχθεί ένας κόσμος για να μην παραιτηθεί, να κινηθεί στην κατεύθυνση της αντίστασης και της πάλης.

Την Δευτέρα 24/6 ο υποψήφιος Στρατής Γιαννούλης μαζί με τον εκπρόσωπο του ΚΚΕ (μ-λ) Νίκο Παπαβασιλείου, συμμετείχαν από το στούντιο της ΕΡΑ Αιγαίου σε πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή, όπου ανέδειξαν το στίγμα της οργάνωσης για τις εκλογές και την πολιτική κατάσταση που διαμορφώνεται.

Στην συνέχεια το κλιμάκιο περιόδευσε σε μαζικούς χώρους εργαζομένων (Βοστάνειο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, Εφορία, Δήμο Λέσβου, ΔΕΥΑΛ. Γ.Γ. νησιωτικής πολιτικής) όπου συνομίλησαν με εργαζομένους και διακίνησαν πλατιά την ανακοίνωση της οργάνωσης.

Το βράδυ της Δευτέρας 24/6 ο υποψήφιος Στρατής Γιαννούλης και ο Νίκος Παπαβασιλείου έδωσαν σύντομη συνέντευξη στα πλαίσια του δελτίου ειδήσεων του TV Μυτιλήνη.

Αναζήτηση
10η Συνδιάσκεψη
Social Media

Βουλευτικές Εκλογές 2023
Αντίσταση - Οργάνωση

 
Κατηγορίες
Βιβλιοπωλείο-Καφέ

Γραβιάς 10-12 - Εξάρχεια
Τηλ. 210-3303348
E-mail: ett.books@yahoo.com
Site: ektostonteixon.gr