25 ΑΠΡΙΛΗ 2012

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ

Απίστευτο, κι όμως αληθινό.
Ο Δήμος Αρταίων απευθύνει πρόσκληση για την σύγκλιση διακομματικής επιτροπής των εκλογών, στους νεοναζί εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής, την ίδια ώρα που αγνοεί οργανώσεις και συνδυασμούς της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς.

Και άκρως επικίνδυνο.
Να αναγορεύονται σε επίσημους συνομιλητές οι πολιτικοί απόγονοι των δοσίλογων των Γερμανών, των χυτών και ταγματασφαλιτών, της χούντας του ΄67.
Να επωάζει το «αυγό του φιδιού» που σήμερα σηκώνει το χέρι του και δολοφονεί εν ψυχρώ μετανάστες, προβαίνει σε δολοφονικές επιθέσεις εναντίον αριστερών αγωνιστών.
Να δίνει πολιτικό λόγο και υπόσταση σε μια φασιστοσυμμορία, που πουλάει νταβατζιλίκι και «προστασία» σε δοκιμαζόμενους από το δικό τους απάνθρωπο σύστημα συμπολίτες μας, που δράνε ως παρακράτος, χέρι-χέρι με τους επίσημους κατασταλτικούς κρατικούς μηχανισμούς για να συκοφαντήσουν, προβοκάρουν και να σπάσουν απεργιακούς αγώνες, διαδηλώσεις, πορείες.
Η στάση αυτή του Δήμαρχου, είναι συνέχεια της πριμοδότησης της Χ.Α. ως εφεδρεία του συστήματος, με την πρόσφατη απόφαση του συντρόφου του Χρυσοχοίδη να μετατρέψει την Ελλάδα σε απέραντο στρατόπεδο που θα στοιβάζονται τα θύματα της πολιτικής του συστήματος που υπηρετεί.
Με αυτή την στήριξη και τον ξεδιάντροπο λαϊκισμό, οι φασίστες της Χ.Α., ψαρεύουν στα φτωχά, λαϊκά και εξαθλιωμένα στρώματα της κοινωνίας, αλλά και στη νεολαία, ότι «φταίνε οι μετανάστες», «φταίνε η νέα τάξη πραγμάτων», «φταίνε οι άλλοι λαοί», «φταίνε οι 300 γιατί είναι προδότες». Για να βγουν λάδι οι ιμπεριαλιστές πάτρωνές μας, για να βγει λάδι το ντόπιο κεφάλαιο και οι πολιτικοί του εκπρόσωποι.
Η καταγγελία μας αυτή και η αποχώρησή μας από την διακομματική επιτροπή που έστησε ο Δήμαρχος, αποτελεί τον ελάχιστο φόρο τιμής απέναντι στα θύματα του μαρτυρικού μας Κομμένου από τους ναζιστές που προσκυνούν οι νεοναζιστές της Χ.Α.
Η καλύτερη απάντηση στα φασιστικά σχέδια είναι η ανάπτυξη μαζικού λαϊκού – εργατικού κινήματος, αντίστασης και ανατροπής των βάρβαρων πολιτικών της πείνας, της ανεργίας, της καταστολής, της υποτέλειας. Αυτό τον δρόμο θα ακολουθήσουμε.
Γιατί τον φασισμό τσακίζουν αγώνες λαϊκοί.

Αρτα 24/4/2012
Αναζήτηση
10η Συνδιάσκεψη
Κατηγορίες
Βιβλιοπωλείο-Καφέ

Γραβιάς 10-12 - Εξάρχεια
Τηλ. 210-3303348
E-mail: ett.books@yahoo.com
Site: ektostonteixon.gr