20 ΙΟΥΝΗ 2019

Η προεκλογική κίνηση στο Ηράκλειο

Η προεκλογική κίνηση της οργάνωσης Ηρακλείου ξεκίνησε από την προηγούμενη εβδομάδα με το στήσιμο του εκλογικού περιπτέρου (κιόσκι) στην πλατεία Ελευθερίας, το οποίο αποτελεί αφετηρία για τις εξορμήσεις. Το προηγούμενο διάστημα η οργάνωση κινήθηκε στα πλαίσια της πλατιάς απεύθυνσης στους πολίτες. Συγκεκριμένα, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε έγιναν περιοδείες  σε μια σειρά από χωριά του νομού. Το Σάββατο 15 Ιούνη έγινε περιοδεία στα χωριά της Βιάννου, ενώ την Κυριακή 16/06 ένα γκρουπ μελών περιόδευσε στην περιοχή της Μεσσαράς (Μοίρες – Τυμπάκι – Άγιοι Δέκα κλπ) και ένα δεύτερο γκρουπ στα χωριά Ποταμιές – Αβδού – Γωνιές – Μοχός – Χερσόνησος – Σταλίδα κλπ. Μοιράστηκαν πλατιά οι προκηρύξεις της οργάνωσης τοποθετήθηκαν χαρτοπανό αλλά και πανό ενώ έγιναν κουβέντες και με τον κόσμο στα καφενεία. Στις παρεμβάσεις μας, οι σύντροφοι προσπαθούν να αναδείξουν την κατεύθυνση ότι ο μόνος δρόμος για το λαό είναι η οργάνωση και η αντίσταση, την ανάγκη ενίσχυσης των αγώνων στην αντιλαϊκή πολιτική που θα ενταθεί, όποια κυβέρνηση  κι αν εκλεγεί στις 7 Ιούλη, ενάντια στην ιμπεριαλιστική εξάρτηση και την καπιταλιστική βαρβαρότητα, την ανάγκη συγκρότησης και ενίσχυσης του Μετώπου Αντίστασης και Διεκδίκησης με προοπτική την Αναμέτρηση.

Ηράκλειο6

Ταυτόχρονα με τις περιοδείες στα χωριά του νομού ξεκίνησαν και οι παρεμβάσεις στο κέντρο  του Ηρακλείου με πλατύ μοίρασμα έντυπου υλικού, με ντουντούκα και πανό και οι οποίες είναι προγραμματισμένες να γίνονται τα απογεύματα που η αγορά της πόλης θα είναι ανοιχτή.  Επίσης προγραμματίζονται  παρεμβάσεις και σε άλλες περιοχές της πόλης (Καμίνια, Ν. Αλικαρνασσός, Γάζι κλπ). Το Σάββατο 22 Ιούνη θα γίνει περιοδεία στα χωριά της περιοχής Αρκαλοχωρίου, ενώ την Κυριακή 23 Ιούνη περιοδεία στο Καστέλι Πεδιάδος (περιοχή με λαϊκές κινητοποιήσεις λόγω του νέου αεροδρομίου που σχεδιάζουν να κατασκευάσουν). Επίσης την Κυριακή κλιμάκιο της οργάνωσης Ηρακλείου θα βοηθήσει τους συντρόφους του Λασιθίου στην περιοδεία στον Άγιο Νικόλαο και στα χωριά της Ιεράπετρας.

Ηράκλειο8

Στα πλαίσια της προεκλογικής παρέμβασης της οργάνωσης αποφασίστηκε να γίνει ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση την Τρίτη 25 Ιούνη στην πλατεία Ελευθερίας, στο χώρο που είναι στημένο το εκλογικό περίπτερο, στις 7:30μμ. Επίσης τις επόμενες ημέρες προγραμματίζουμε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ με αφορμή την παρουσίαση του ψηφοδελτίου αλλά και για τα ζητήματα που θέτει η οργάνωση αυτή την περίοδο.

Ηράκλειο7

 

Αναζήτηση
Social Media

Βουλευτικές Εκλογές 2023
Αντίσταση - Οργάνωση

 
Κατηγορίες
Βιβλιοπωλείο-Καφέ

Γραβιάς 10-12 - Εξάρχεια
Τηλ. 210-3303348
E-mail: ett.books@yahoo.com
Site: ektostonteixon.gr