06 ΝΟΕΜΒΡΗ 2019

Για την επίθεση στην κατάληψη Palmares

ΚΑΤΩ Η ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ – Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!

Λάρισα, 6/11/2019

Η επίθεση των δυνάμεων καταστολής στην κατάληψη Palmares αποτελεί κομμάτι της συνολικότερης επίθεσης στο λαϊκό άσυλο, στα στέκια νεολαίας, σε γραφεία αριστερών οργανώσεων, σε στέκια και καταλήψεις της αναρχοαυτονομίας. Πάει χέρι-χέρι με την καταστολή και την τρομοκρατία σε απεργίες και διαδηλώσεις όπως τις προχθεσινές των μαθητών που βγήκαν στο δρόμο για να αντισταθούν στα μέτρα Κεραμέως με την κυβέρνηση να απαντά με ΜΑΤ και χημικά. Τέτοιου είδους επιθέσεις απευθύνονται στους εργαζόμενους, το λαό και τη νεολαία προκειμένου να τους τρομοκρατήσουν. Στόχος τους να θωρακιστούν απέναντι στον εχθρό-λαό σε μια περίοδο που έχουν ξεκινήσει έναν νέο γύρο επίθεσης ακόμη πιο άγριο και ταξικό!

Η κυβέρνηση της ΝΔ στηρίζει και προωθεί τα συμφέροντα του ντόπιου και ξένου κεφαλαίου σε βάρος των δικαιωμάτων της εργατικής τάξης και του λαού μας. «Αναπτυξιακό» πρόγραμμα, μέτρα Κεραμέως, βάσεις των αμερικάνων στη Λάρισα και το Στεφανοβίκειο μετατρέποντας τον τόπο μας σε ορμητήριο πολέμου και στόχο των όπλων των αντιπάλων τους. Θέλουν να καταβυθίσουν το λαό ακόμη περισσότερο στη φτώχεια και την ανεργία και ταυτόχρονα φέρνουν όλο και πιο κοντά μας το ενδεχόμενο του πολέμου. Γνωρίζουν πως ένα πολιτικοποιημένο και οργανωμένο εργατικό και λαϊκό κίνημα μπορεί να ανατρέψει την αντιλαϊκή πολιτική τους, για αυτό και προσπαθούν να ανακόψουν αυτήν την κατεύθυνση. Να μην τους περάσει!

Η μόνη ουσιαστική απάντηση στην κρατική τρομοκρατία και τη φασιστικοποίηση της δημόσιας και πολιτικής ζωής, βρίσκεται στο δρόμο του αγώνα απέναντι στην αντεργατική-αντιλαϊκή πολιτική που επιβάλλουν. Αγώνα που δε θα δώσουν κάποιοι «ειδικοί» αλλά όλοι όσοι δέχονται την εκμετάλλευση και την καταπίεση. Μέσα από την οργανωμένη πάλη τους ενάντια στην επίθεση κυβέρνησης-κεφαλαίου-ιμπεριαλιστών. Μέσα από το άπλωμα των εστιών αντίστασης και διεκδίκησης σε κάθε χώρο όπου ζει, σπουδάζει και εργάζεται ο λαός μας, για την ανασυγκρότηση του εργατικού και λαϊκού κινήματος. Με στόχο την αναμέτρηση με τις δυνάμεις του κεφαλαίου και του ιμπεριαλισμού.

• Καταγγέλλουμε το χτύπημα της κατάληψης Palmares- Καμία δίωξη
• Κάτω η φασιστικοποίηση και η κρατική τρομοκρατία
• Έξω το κράτος και οι δυνάμεις καταστολής από κάθε συλλογικότητα
• Οργάνωση-Αντίσταση-Διεκδίκηση για δουλειά και ζωή με δικαιώματα

 

Αναζήτηση
Social Media

Βουλευτικές Εκλογές 2023
Αντίσταση - Οργάνωση

 
Κατηγορίες
Βιβλιοπωλείο-Καφέ

Γραβιάς 10-12 - Εξάρχεια
Τηλ. 210-3303348
E-mail: ett.books@yahoo.com
Site: ektostonteixon.gr