21 ΦΛΕΒΑΡΗ 2019

Για την εκδήλωση στο Βόλο

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Φλεβάρη στο Βόλο, η πολιτική εκδήλωση του ΚΚΕ(μ-λ) ενόψει της 9ης Συνδιάσκεψης, παρουσία συναγωνιστών και συντρόφων.

Εισηγητικά τέθηκαν τόσο οι εξελίξεις σε διεθνές και τοπικό επίπεδο, όσο και οι κατευθύνσεις και οι στόχοι πάλης της Οργάνωσής μας, για την οικοδόμηση Μετώπου Αντίστασης και Διεκδίκησης, κόντρα στον εργασιακό και κοινωνικό μεσαίωνα, κόντρα στον πόλεμο και την ιμπεριαλιστική θηριωδία. Για την προετοιμασία των όρων για τη συνολική αναμέτρηση με τις δυνάμεις της αντίδρασης, για την επανάσταση, την ανεξαρτησία και το σοσιαλισμό.

Σε τοποθετήσεις που έγιναν τονίσθηκε ιδιαίτερα η αναγκαιότητα να ενισχυθεί η κατεύθυνση της Οργάνωσης για την συγκρότηση της εργατικής τάξης, ενώ έγινε καταγγελία από συμβασιούχο των ΟΤΑ ότι εκπρόσωπος του ΠΑΜΕ σε συγκέντρωση εργαζόμενων προέτρεψε τους «οκταμηνίτες» να δηλώσουν ασθένεια στην απεργία της 21/2 για να μην χάσουν το ένσημο και δεν πάρουν το επίδομα ανεργίας.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για την ανάγκη ενίσχυσης της ΛΑ-ΑΑΣ που στον Βόλο έχει αποφασίσει παρέμβαση ενάντια στην καύση Σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ και συμμετοχή στην συγκέντρωση και πορεία της 16/3.

Στην συγκέντρωση χαιρετισμό και ευχές για τις εργασίες της Συνδιάσκεψής μας, απεύθυναν συναγωνιστές του Μ-Λ ΚΚΕ ενώ ταυτόχρονα εξέφρασαν και την διαφωνία τους για το αυτόνομο εκλογικό κατέβασμα του ΚΚΕ (μ-λ).

Αναζήτηση
Social Media

Βουλευτικές Εκλογές 2023
Αντίσταση - Οργάνωση

 
Κατηγορίες
Βιβλιοπωλείο-Καφέ

Γραβιάς 10-12 - Εξάρχεια
Τηλ. 210-3303348
E-mail: ett.books@yahoo.com
Site: ektostonteixon.gr