2 Ιουνίου, 2012Βουλευτικές εκλογέςadmin

Πυκνώνουν τα σύννεφα της στρατιωτικής επέμβασης της Δύσης στη Συρία. Ένα τέτοιο ενδεχόμενο κάθε μέρα που περνάει γίνεται όλο και πιο πιθανό και οι συνέπειες θα είναι καταστροφικές όχι μόνο για το δοκιμαζόμενο λαό της χώρας αυτής αλλά και για τους άλλους λαούς της περιοχής, ανάμεσα σε αυτούς και για τον δικό μας. Καθώς η Συρία και όλη η γύρω περιοχή έχουν γίνει πεδίο άγριου ανταγωνισμού των ιμπεριαλιστών λόγω της τεράστιας γεωστρατηγικής σημασίας που έχει για τα συμφέροντά τους, η γενίκευση του πολέμου θα γίνει ο εφιάλτης των λαών.
Οι ΝΑΤΟϊκοί ιμπεριαλιστές, με επικεφαλής τις ΗΠΑ, ετοιμάζονται για στρατιωτική επέμβαση και ο λαός της Συρίας και όλες οι προοδευτικές λαϊκές δυνάμεις της χώρας μπορούν να τον αποκρούσουν μόνο με ενωμένες τις δυνάμεις τους.
Οι λαοί του κόσμου, σε κάθε περίπτωση, θα κάνουν όπως πάντα και πάλι το καθήκον τους. Το ίδιο και ο δικός μας λαός. Θα εκφράσουν την αγωνιστική τους αλληλεγγύη στον αντιιμπεριαλιστικό  αγώνα του συριακού λαού και θα εναντιωθούν στο νέο βρόμικο πόλεμο που ετοιμάζουν οι αμερικανονατοϊκοί ιμπεριαλιστές.
Καλούμε όλες τις αριστερές, προοδευτικές και αντιιμπεριαλιστικές δυνάμεις της χώρας να καταδικάσουμε μια πιθανή ιμπεριαλιστική επέμβαση στη Συρία και να συμπαρασταθούμε στο λαό της. Ταυτόχρονα, να προετοιμαστούμε για να δώσουν ο λαός και η νεολαία της χώρας την αγωνιστική απάντηση τους.

Αναζήτηση

Κατηγορίες