Καταγγελία για τον βανδαλισμό εκλογικού περιπτέρου του ΚΚΕ(μ-λ) στα Άνω Πατήσια

DSC_5061Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα βρήκαμε το εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ(μ-λ) στην Αγία Βαρβάρα στα Άνω Πατήσια «λεηλατημένο» από «αγνώστους».

Την προηγούμενη το βράδυ μόλις (13/06), είχαν μουτζουρώσει με σπρέι πάνω σε όλα τα χαρτόνια που είχαμε στο περίπτερο. Θα μπορούσαμε να το «δικαιολογήσουμε» σαν μια κίνηση κάποιου ανεγκέφαλου. Την επόμενη το μεσημέρι (14/06) όμως τα πράγματα έγιναν κάπως πιο «ξεκάθαρα». Σκισμένες επίτηδες όλες οι υπογραφές στις αφίσες και οι υπόλοιπες προκλητικά πεταγμένες κάτω.

Μάλλον δείχνουν ότι ενοχλούνται κάποιοι από την παρουσία και εμφάνιση του ΚΚΕ (μ-λ) στην περιοχή. Δεν τους αρέσει να φαίνεται και να ακούγεται μια άποψη κόντρα στο κυρίαρχο ρεύμα της υποταγής και της αντιδραστικοποίησης.

Γελιούνται επίσης αν θεωρούν ότι με τέτοιου είδους κινήσεις θα αποθαρρύνουν και θα φιμώσουν την οργάνωσή μας. Το δικαίωμά μας να παρεμβαίνουμε, να διαδίδουμε τις απόψεις μας και να ζητάμε την στήριξη του κόσμου δεν το χαρίζουμε σε κανέναν . Είμαστε άλλωστε μια οργάνωση που διαχρονικά στηρίζεται στις δικές της δυνάμεις (οικονομικά χωρίς επιδοτήσεις από το κράτος και χορηγούς) για τις εκλογικές μάχες. Για αυτό άλλωστε τέτοιου είδους ενέργειες μόνο μας πεισμώνουν.

Καταγγέλλουμε την επίθεση αυτή. Καλούμε τον κόσμο της περιοχής να υπερασπιστεί το δικαίωμά μας στην έκφραση και να κινηθεί κόντρα στο κλίμα φίμωσης και αντιδραστικοποίησης.

KKEμ-λ.

Αναζήτηση

Κατηγορίες