Ανακοίνωση της κ.ο. Χανίων του ΚΚΕ(μ-λ) για τα χημικά

Η καθολική οργή του λαού της Κρήτης για τη μετατροπή των θαλασσών του νησιού σε χαβούζα για τα δηλητήρια της πολεμικής βιομηχανίας των ιμπεριαλιστών, μπορεί και πρέπει να μπολιαστεί με τα αντιβασικά – αντιιμπεριαλιστικά συνθήματα. Τα συνθήματα αυτά γίνεται αναγκαίο, από τα επικίνδυνα γεγονότα που εξελίσσονται σε Μέση Ανατολή – Ουκρανία, να ακουστούν ξανά και δυνατά.
Το περιβαλλοντολογικό έγκλημα των ΗΠΑ- Ε.Ε.- ΡΩΣΙΑΣ στη Μεσόγειο δε θα είναι ούτε το τελευταίο και πιθανότατα ούτε το χειρότερο απ’ αυτά που επιφυλάσσει ο ιμπεριαλιστικός ανταγωνισμός σ’ όλη τη γύρω περιοχή και αυτό εκδηλώνεται ήδη με τις δολοφονίες των σιωνιστών στη Γάζα.
Γι’ αυτό η υπόθεση ανασυγκρότησης του αντιβασικού αντιιμπεριαλιστικού κινήματος πρέπει να γίνει σοβαρή υπόθεση για τον καθένα μας κόντρα σε αυταπάτες, πασιφισμούς και εφησυχασμούς.
Η μαζική λαϊκή κινητοποίηση μπορεί και πρέπει να επιβάλλει την ανατροπή της πολιτικής που συμμαχεί με το δολοφονικό Ισραήλ, μετατρέπει συνεχώς τον τόπο μας σε ορμητήριο και τώρα και σε χαβούζα για τα επικίνδυνα χημικά όπλα των φονιάδων των λαών.

kkeml_gr

ΧΑΝΙΑ 18-7-2014

Αναζήτηση

Κατηγορίες