05 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015

Ανακοίνωση της ΚΟ Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ(μ-λ) για την νέα αστυνομική επίθεση στις Σκουριές Χαλκιδικής

Η  αστυνομική επίθεση  στην   κινητοποίηση  ενάντια στην καταστροφή που ολοκληρώνει η Ελντοράντο Γκολντ    και οι πέντε συλλήψεις διαδηλωτών,  την Δευτέρα  3 Αυγούστου  στις Σκουριές Χαλκιδικής, αποτελούν  μια ακόμη  απόδειξη  πως  η σημερινή κυβέρνηση  Σύριζα-Ανέλ όπως και οι προηγούμενες,  λειτουργούν σαν  εκπρόσωποι της πολυεθνικής και των μεγαλοεργολάβων συνεταίρων της.  Αυτή η κυβέρνηση δεν ήταν, ούτε είναι της αριστεράς και είναι πρόκληση  ορισμένοι να χρεώνουν αυτήν  και την πολιτική της στην Αριστερά!
Το κίνημα των κατοίκων στην Χαλκιδική που πραγματοποίησε  μέχρι   τώρα ένα μεγαλειώδη  και παρατεταμένο αγώνα, βγάζοντας  χρήσιμα συμπεράσματα και  αποκαλύπτοντας  τους υπονομευτές  και ψεύτικους  φίλους πρέπει  να προχωρήσει μπροστά. Να ξανά-οργανώσει από τα κάτω  τον αγώνα, να ζωντανέψει τις επιτροπές, να καλέσει για ένα νέο μεγάλο  κύμα αλληλεγγύης και κοινής αγωνιστικής δράσης τα κινήματα αντίστασης, τους  εργαζόμενους και τους άνεργους,  την νεολαία, ολόκληρο τον λαό.  Ο αγώνας ενάντια στην  φυσική και παραγωγική καταστροφή της  Χαλκιδικής  θα συνεχιστεί  και στο τέλος  θα νικήσει με μια προϋπόθεση. Την στήριξη  του στον λαό της περιοχής και όχι την εκχώρηση  και ανάθεση του  σε κυβερνητικές και διαχειριστικές λογικές.

Απαιτούμε την άμεση απόσυρση  των κατηγοριών που αποδόθηκαν στους  πέντε διαδηλωτές!  Αγώνας και αλληλεγγύη ενάντια στην καταστροφή και την  λεηλασία της Χαλκιδικής από το ιμπεριαλιστικό κεφάλαιο και τους ντόπιους συνεργάτες του!

Θεσσαλονίκη 4-8-2015Ia oii ?ei a?nieUeo?oi eae ?nieecoeeu onu?i ooia???aoae c anUoc

Αναζήτηση
Κανάλι στο YouTube
Πολιτική Εκδήλωση εν όψει Πολυτεχνείου
 
Κατηγορίες
Βιβλιοπωλείο-Καφέ

Γραβιάς 10-12 - Εξάρχεια
Τηλ. 210-3303348
E-mail: books@ektostonteixon.org