30 ΙΟΥΝΗ 2020

ΑΘΗΝΑ | Κέντρο: Κοινή παρέμβαση TKP/ML και ΚΚΕ(μ-λ)

Την Δευτέρα το απόγευμα 29 Ιουνίου και για πάνω από δύο ώρες πραγματοποιήθηκε παρέμβαση από κοινού συντρόφων του TKP/ML και του ΚΚΕ(μ-λ) στο κέντρο της Αθήνας, στην Πανεπιστημίου στο ύψος της Ακαδημίας Αθηνών. Αναρτήθηκε πανό, τοποθετήθηκαν σημαίες και πλακάτ, ενώ διακινήθηκε πλατιά η προκήρυξη της PARTIZAN για τη δίκη των 10 Τούρκων αγωνιστών που οδεύει προς το τέλος της στο Μόναχο της Γερμανίας. Μια δίκη που επιδιώκει να βγάλει στη παρανομία τις επαναστατικές-κομμουνιστικές ιδέες και δράση, στο πλαίσιο της εκστρατείας φίμωσης, διώξεων και τρομοκράτησης όσων αντιστέκονται στο φασιστικό τουρκικό κράτος και καθεστώς και σε όσους υπερασπίζονται το αναφαίρετο δικαίωμά τους στην πολιτική δράση στη Γερμανία, την Ευρώπη και τον κόσμο ολόκληρο.

Μοιράστηκαν εκατοντάδες προκηρύξεις, ενώ δεν έλλειψαν και συζητήσεις με κάποιο κόσμο που έδειξε ενδιαφέρον για το θέμα και που η συγκεκριμένη παρέμβαση του ενεργοποίησε τα αντιφασιστικά, αντιμπεριαλιστικά, αντικατασταλτικά και δημοκρατικά αντανακλαστικά.

Η παρέμβαση αυτή εντάχθηκε σε μια ακόμη μέρα πανευρωπαικής δράσης πάνω στο σοβαρό αυτό ζήτημα, ενώ θ’ ακολουθήσουν και άλλες ανάλογες στο πλαίσιο της καμπάνιας για την αθώωση και απελευθέρωση των κομμουνιστών που δικάζονται στη Γερμανία.

Αναζήτηση
Πολιτική εκδήλωση: Ο λαός στην πρώτη γραμμή!
Πολιτική εκδήλωση για την πανδημία
Σποτάκι νεολαίας για την πανδημία
Κατηγορίες
Βιβλιοπωλείο-Καφέ

Γραβιάς 10-12 - Εξάρχεια
Τηλ. 210-3303348
E-mail: books@ektostonteixon.org

 
Βίντεο